• Zastój Autor: ~Ja [178.219.136.*]
    Ciekawe kiedy ruszy w górę i ile
  • Re: Zastój Autor: ~Kris [37.31.12.*]
    Musza ruszyc rozmowy pokojowe, lub tez dobre wyniki + dywidenda . A najlepiej to i to.
  • Re: Zastój Autor: ~jk [94.254.174.*]
    Musi nie musi, dziury w arkuszu są faktem, ktoś na bank to wykorzysta żeby uruchomisz stop loss, 37 maze 33
  • Re: Zastój Autor: ~Myslący [37.225.82.*]
    Faktem jest, że dwa miesiące temu kurs był około 30 dzisiaj stabilny jest około 40, to jest wzrost 30 procent w dwa miesiące a wojna cały czas trwa, ulica jeszcze nie dotyka nie mówiąc o fundach, jak przyjdzie koniec wojny co jest realne do kupienia ..tylko Astarta ..więc kto ma to popcorn a kto nie ma to niech dobiera póki można
  • Re: Zastój Autor: ~Regina [87.204.193.*]
    Myslalem, że oddam moj pakiet po 80 PLN, ale firma ktora zarabia 100 mln euro co rok jest warta miliard euro apitalizacji PRZYNAJMNIEJ.

• Re: Zastój Autor: ~twardy [89.64.72.*]
    Też tak myślę jak ty. Firma która ma takie zyski , wypłacająca co rok dywidendę , inwestująca w nowe zakłady przetwórcze to rodzynek na giełdzie.
    Ja też zmieniłem moje zlecenie sprzedaży ze 100zł na 120zł. I to wcale nie jest tak dużo biorąc pod uwagę jaką dobrą firmą jest Astarta.
    Można sprawdzić zlecenie stoi w arkuszu:12tys szt po 120zł. Kupowałem średnio po 30.30zł.
    Kiedyś robiłem kółka ale obecnie strach sprzedać akcje z myślą odkupienia taniej bo w każdej chwili może wyskoczyć dobre info i akcje skoczą mocno w górę.
    A już w poniedziałek zaprzysiężenie Trumpa i nowe rządy i decyzje.
    Nie sprzedaję nie kombinuję tylko czekam cierpliwie na koniec wojny i cenę którą wystawiłem .
    Tak też radzę innym cierpliwie czekać i nie łakomić się na drobniaki.
    Pozdrawiam cierpliwych.
[x]
ASTARTA 0,23% 43,80 2025-10-10 17:00:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.