• Kiszonki czas! Autor: ~Behemot [89.171.201.*]
    To się zaczął okres kiszenia. Czas się przesiąść. Swoje zarobiłem. Tyle okazji czeka na mwigu40. Tutaj kurs sobie będzie oscylował miedzy 26 a 26,60zł. Może wrócę za miesiąc jak się sytuacja wyklaruje (tylko mi tu nie fantazjować iż spotkamy się przy 32zł)
    Aha. Dla tych którzy już zacierają rączki iż ubiją interes tysiąclecia dla przypomnienia:
    "Wzywający, jako podmiot nabywający akcje, zamierza nabyć akcje tylko w sytuacji, gdy na koniec okresu przyjmowania zapisów złożone zapisy obejmować będą co najmniej 13.621.831 akcji Pol-Aqua"

Więc żeby się nie okazało we wrześniu, że (cytując klasykę filmową) "będzie z tego popiół, a nie deski". Miłego zapisywania się. ;)))
  • Re: Kiszonki czas! Autor: ~max [83.28.97.*]
    a kto tu mowi o zapisywaniu, wrecz przeciwnie, jak nie dojdzie do wezwania to jeszcze lepiej
  • Re: Kiszonki czas! Autor: ~mlody [83.28.212.*]
    ja tam zebrałem po 11,50,dziś jestem szczęściarzem bo trochę sprzedalem po 25,45 i kupiłem inną spółkę która dała w tydzień 40 procent,pamiętam jak w marcu wchodziłem to było dla otoczenia złe i głupie dziś ci co tak mówili sami kupują akcje.
  • Re: Kiszonki czas! Autor: ~żożo [195.234.40.*]
    przesiadaj sie śmiało i nie czekaj bo to oni czekaja na takich co sie przesiądą oddając sowije akcje za grosze,może sie nie spotkamy przy 32 ale żeby pozniej sie załapac moze byc różnie.....
  • Re: Kiszonki czas! Autor: ~maestro [77.114.41.*]
    A ja nie tracę wiary, mam nadzieję, że "hiszpanie" nie skupią tych akcji.Sam Stefański kiedyś mawiał, że PA to jego córka i nieodda w obce ręce i co się powyrabiało.To albo "klątwa" Ryśka, albo jeszcze innemu zależy na uszczypaniu Marka......
    Namawiam wszystkich aby trzymali i nieoddawali za psie pieniądze, a napewno im się znudzi trzymanie tego kursu tak nisko i wszyscy zarobimy.
    Nie wierze ,że ktoś kto ma chociaż podstawową wiedze o giełdzie i ma polaque odda ja w obecnej sytuacji za te 27 zł ,przecież to jest ewidentne szukanie leszcza....kurs jest trzymany w ryzach co pokazuja ostatnie sesje a już dzisiejsza na pewno...jestem i nie wychodze ...bedzie dobrze jest potencjał
  • Re: Kiszonki czas! Autor: ~lolo [193.151.54.*]
    żożo prawisz równie ciekawie co i twoja ksywka. Ale zauważ, że są tacy co po 25,64 oddają. To są dopiero GRACZE! haha
    Szukaja pewnie szybkiego zarobku gdzie indziej ,co nie zawsze wychodzi.Ja sie nie stresuje i tak jak mówie .....cierpliwie czekam.Każdy robi to co dla niego jest lepszym interesem
    A tak na marginesie to jest korekta na Wigu to chyba lepsza kiszonka niż cofnięcie,którego w tej chwili przynajmniej jeszcze na Poli nie ma.....a że jest to mocna spółka nie przewiduje dramatycznych spadków,ciekawe czy ci co sie przesiedli zarobili w czasie tej kilkudniowej korekty :)
  • Re: Kiszonki czas! Autor: ~mlody [83.28.232.*]
    myślałem o was oczywisda ma dużo poli ale jednak pochwalę sią na co się skusiłem ,załadowałem ART z new connekt dziś jestem już 100 procent do przodu .pozdro
[x]
POLAQUA 0,00% 3,89 2013-10-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.