Gadanie takie. Gdyby byl popyt to sztuczne ustawianie nic by nie dało. Nie ma popytu na papierze to się ktoś może bawić. Ot i cała tajemnica. Będzie popyt to będzie ruch a tak.... Zamrożony papier
Raz, masz kasę zamrożoną w spółce co nie daje dywidendy. Do tego akcje spadają.... Brawo ty. Do tego inflacja, tylko tracisz. no ale tobie się wydaje że wygrywasz. Tylko się tobie tak wydaje.
A w którym to miejscu te akcje niby spadają? Spójrz na wykres. Zanosi się na większe wybicie. Wiem, że to boli, jak się nie ma akcji. Chciałoby się kupić tanio, ale promocja się skończyła. Poza tym to jest moja inwestycja i moje pieniądze.
Helio S.A. to dla mnie strzał w dziesiątkę! Firma działa w branży zdrowej żywności, a popyt na bakalie rośnie jak na drożdżach. To nie jest jakaś chwilowa moda – ludzie coraz bardziej dbają o to, co jedzą, a Helio doskonale wykorzystuje ten trend. Od ponad 30 lat buduje swoją pozycję, dostarcza produkty do największych sieci handlowych i ma nowoczesny zakład produkcyjny, który gwarantuje jakość i niskie koszty. Co najlepsze, nie polega tylko na jednej marce – sprzedaje też pod markami sieci handlowych, co daje jej ogromną stabilność. Wyniki finansowe? Solidne. Kurs akcji? Bez większych wahań. To dla mnie inwestycja, na której można spać spokojnie, a jednocześnie liczyć na stabilny wzrost!