Dnia 2025-01-16 o godz. 11:30 ~Justprofity napisał(a): > Jak zlecii do realnej wyceny tego crapa czyli okolice 10 groszy to...I tak tego nie ruszę bo wiadomo że g...a się nie tyka
no jak to +5 zł nic nie sprzedałeś, że tak narzekasz ? mogłeś kupić w przedziale 0,40 - 2,50 było na to 3 lata (2020 -2023)
Tymiński pisze "Niektórzy mówili: „Nie rób tego”. Inni wątpili. Jednak nasza promocja Lords of the Fallen (2023) na PS5 w styczniu 2025 r. przerosła oczekiwania — 40% powyżej prognozy i 20% powyżej promocji z grudnia 2024 r. (ta sama zniżka, codzienne porównanie)."
Dnia 2025-01-31 o godz. 12:07 ~543 napisał(a): > Tymiński pisze "Niektórzy mówili: „Nie rób tego”. Inni wątpili. Jednak nasza promocja Lords of the Fallen (2023) na PS5 w styczniu 2025 r. przerosła oczekiwania — 40% powyżej prognozy i 20% powyżej promocji z grudnia 2024 r. (ta sama zniżka, codzienne porównanie)."
Zapomnial tylko dodac, ze gra pomimo tego nadal sie nie zwrocila.... Jak zrobi ja po $10 zapewne rowniez przerosnie sprzedaz jego oczekiwania
Ok, nie zwróciła się, to prawda. Tylko w którym momencie ktokolwiek z firmy powiedział że gra się zwróci w "X" czasie? To są założenia i oczekiwania Wasze. Pomijając to, to skoro ktoś kupuje to znaczy że gra się powoli, ułamkami procent powoli zwraca. Ciesz się z małych sukcesów bo one prowadzą do tych większych.
Dnia 2025-01-31 o godz. 13:25 ~Qb napisał(a): > Ok, nie zwróciła się, to prawda. Tylko w którym momencie ktokolwiek z firmy powiedział że gra się zwróci w "X" czasie? To są założenia i oczekiwania Wasze. Pomijając to, to skoro ktoś kupuje to znaczy że gra się powoli, ułamkami procent powoli zwraca. Ciesz się z małych sukcesów bo one prowadzą do tych większych.
Przypomnij sobie slowa prezesa przed premiera , ktory liczyl, ze wielki sukces. I mowil o 400 mln przychodu z LOTF2...
Gry robi sie rentowne lub takie dla ktorych trzeba robic odpisy. Jak widać LOTF2 jest gra nierentowna
Dnia 2025-01-31 o godz. 14:12 ~Qb napisał(a): > Pamiętam te słowa. Przypomnij sobie jakie widełki postawił na te 400mln. Z tego co kojarzę to nie do lutego 2025.
Zdajesz sobie sprawe, ze nawet jesli to rok 2028 to 400 mln przychodu jest absolutna fantastyka. Gdyby nie to ze zwyczajnie wprowadzono w blad graczy sprzedajac im w pre orders produkt niedopracowany a nastepnie na premierze to te okolo 200 mln przychodu do stycznia 2024 byloby to tez fantazja. 90% przychodu zrobili w pre orders i w dniu premiery...A co dalej? Ale przez to co sie stalo teraz ani gracze ani inwestorzy juz sie na obiecanki nie nabiora. Oczywiscie jakas tam grupa sie nabierze, ale statystycznie 80% zawsze traci na akcjach wiec pozwolmy im zyc
Dnia 2025-01-31 o godz. 16:10 ~Qb napisał(a): > Żeby nie było, w bajki prezesa nie wierzę, czekam na twarde dane i raport, wtedy czarno na białym dowiemy się jak wygląda sytuacja.
Jestes wiec tu jednym z nielicznych co jest niewierzacy.... Oni nawet jak w raporcie bedzie 20 mln straty to beda wolac alleluja bo prezes obiecal
Dnia 2025-01-16 o godz. 10:42 ~1umba1 napisał(a): > Witam! Ja obstawiam grubo poniżej 1zł. Wtedy spróbuję kupić za 100000zł.
A ja wręcz przeciwnie. Uważam, że kurs będzie wyżej niż jest teraz. Póki co średnia 1.2 i zacznę się martwić, jeżeli kurs spadnie poniżej sma200 na d1. Póki to sie nie stanie trzymam papier z zamiarem oddania go wyżej.
Dnia 2025-02-01 o godz. 08:56 ~ja napisał(a): > Dnia 2025-01-31 o godz. 21:49 ~Flo napisał(a): > > Dnia 2025-01-31 o godz. 21:26 sandman76 napisał(a): > > > Dnia 2025-01-16 o godz. 10:42 ~1umba1 napisał(a): > > > > Witam! Ja obstawiam grubo poniżej 1zł. Wtedy spróbuję kupić za 100000zł. > > > > > > A ja wręcz przeciwnie. Uważam, że kurs będzie wyżej niż jest teraz. Póki co średnia 1.2 i zacznę się martwić, jeżeli kurs spadnie poniżej sma200 na d1. Póki to się nie stanie trzymam papier z zamiarem oddania go wyżej. > > > > Moze napisz ze kurs dwa razy nie byl w stanie przebic oporu na 1.72zl a ty nie oddales i teraz przeziez nie oddasz po 1.60zl. > > Szczegolnie jak masz wiecej. Bo wtedy musialbys przy tym smieciowym popycie oddac z 15% taniej. > > Zosatlo ci wiec chciejstwo i te twoje uwaznictwo ze na pewno bedzie wyzej bo ty tak chcesz > > co tak atakujesz :) przecież napisał że trzyma z "zamiarem oddania wyżej" a co będzie to się okaże. Napisz jaki poziom maksymalny osiągnie kurs w ciągu najbliższych 3 lat to wtedy będziesz mistrz. >
To ty jestes tu wrozka ktora od miesiaca ma zwidy ze juz za chwile 2 zl Jestes jednym z tych, ktory nie ma zielonego pojecia o spolce. Cos kupil bo cena jednej akcji jest tania. CDR jedna akcja za drogo i tam rosnie to tu tez musi.