a to chyba dobrze wróży bo wyniki już niebawem i patrząc na poszczególne kwartały to powinno być sumarycznie co najmniej dobrze jak nie rekordowo dla spółki bo większy nacisk na produkty wysokomarżowe przekłada się na rosnące dochody.
Czekamy więc co przyniesie Luty bo choć na dworze zimno to u nas powinno być gorąco .
Spółka oszczędna w komunikacji ,na forum cisza w notowaniach marazm więc ja jestem dobrej myśli choć każdy niech sam odpowiada za siebie i swoje decyzję .
Nie sądzę że aż tak . Coś za dużo małych zleceń na sprzedaży co ma sugerować brak zainteresowania walorem i chęć sprzedaży.
Ja tam też nie jestem na razie zbytnio zainteresowany bo co zamierzałem to w większości nabyłem a jeszcze jak podstawiają taniej to coś skubnę i tyle ,bez żadnego stresu czekam na wyniki.
Moja opinia moja strategia każdy robi jak uważa.
To komu dzisiaj akcje zabrano . Stawiane stopów na tak mało płynnych spółkach mija się z celem .
Ja tam spokojnie czekam a jak za nisko schodzi to trochę się dziubnie i znowu jest ok.
Wskaźnik WK wynosi obecnie 1.34 a wartość akcji po ostatnim raporcie to 0,19 i cały czas rośnie z kwartału na kwartał. Po wynikach rocznych też pewnie się to jeszcze poprawi . Wskaźnik C/Z obecnie 4,88 . Popatrz na tle innych podmiotów czy to aby tak słabo . Wiadomo spółka obecnie na NC ale i to się kiedyś zmieni.Chcesz czekać to czekaj każdy robi jak uważa.