Czy wiadomo kiedy będą rozbierać nowe budynki? Dadzą zlecenie firmie co je budowała, podpiszą umowę i potem będą dokładać miliony za niewywiązanie się firmy z umowy, jak to było przy budowie. Ktoś z tej puli dostanie mały kawałek. Jakiś naganiacz pisał że nie uruchamiają fabryki bo trwają odbiory. Fabryki oddane w lipcu i nie wierze w to że tak długo trwają odbiory. Nie mają dla kogo produkować. Budynki będą stały i niszczały. Zapewne ktoś się dorobił przy okazji ich budowy. Zwodzą od kilku lat , a my akcjonariusze jesteśmy przez nich d....ani. Kurs jest sterowany i tylko nieliczni wiedza kiedy należy sprzedać. Zagrania zarządu niestety dla nich nie windują kursu jak to bywało w poprzednich latach i zapewne czują się rozczarowani. Ale nie dla nich takie przeciwności, znowu coś wymyślą by wyjść na swoje.
Witam wiadomo jedno że przedział inwestorów powieszonych na haku [ za pośrednie ziobro ] od paru lat to 4,40 zł do 32 zł.Każdy z nas czeka aby z tego waloru dać drapaka. Pozdrawiam.
Z ciebie obiektywny jak z ,,du... trąba,, a wiesz ile trwają akredytację itp.nawet latami a z ,, lekami ,, to procesy długie i wpierw popytaj a dopiero komentuj i najlepiej pisać na tym co się zna a nie następny ,,filozof,,
Do Autor: ~Teraz Przepraszam ,to żadna filozofia i nikogo nie mam zamiaru krytykować gdyż nikogo nie znam z imienia ani nazwiska tylko stwierdzam fakt że wisimy na haku w przedziale 4,4zł do 32zł
To powiedz ile trwa dopuszczenie do produkcji ale leku.
Nie słuchaj nikogo tylko słuchaj i sprawdzaj w niezależnych źródłach i nie wprowadzaj ludzi w błąd .
Powiedz skąd wiesz że odbiory trwają tak długo? Bo prezes tak powiedział? Nigdzie nie jest napisane że dopuszczenie takiej fabryki do produkcji musi trwać latami. Dla zdeterminowany prezes i zespół który chce zacząć produkcje jak najszybciej , góry przeniesie. Tutaj im nie zależy. Lepiej im idzie kłamać i wprowadzać akcjonariuszy w maliny.
Wpierw sprawdź w niezależnych źródłach a dopiero pisz swoje wywody z palca wyssane ja miałem do czynienia z firmą i tzn.laboratorium które do akredytacji dochodziło prawie 2 lata
Ale ja nie będę się angażował w twoje gierki i pamiętaj że to nie ,,fabryka czekolady,, czy produkcja byle czegoś to są,,leki,,i tu zwykle ja chcę coś robić to nie takie proste i to trwa i trwa a zyski dopiero po kilku latach wychodzą.
To ma sens co pan/pani pisze to nie jest fabryka czekolady cóż mam akcje 3lata więc jeszcze dwa w bólach zdzierżę niby mało ale 30 tyś posiadam, czyli, wytrwałości wszystkim życzę i zarobku bez limitu.
Ja nie namawiam do kupna czy sprzedaży każdy ma rozum i proszę nie sugerować się moim wpisem tylko sprawdzać i nie słuchać naganiaczy czy na kupna czy na spadki a ,,giełda to szulernia ,,
Dnia 2025-01-14 o godz. 22:34 ~Teraz napisał(a): > Ja nie namawiam do kupna czy sprzedaży każdy ma rozum i proszę nie sugerować się moim wpisem tylko sprawdzać i nie słuchać naganiaczy czy na kupna czy na spadki a ,,giełda to szulernia ,,
DO Autor: ~Teraz Jeżeli piszemy coś o walorze choć nie zawsze się zgadzamy ,ale zachowujemy kulturę pisaną to aż miło przeczytać czyjąś merytoryczną sugestię może nawet wskazówkę WSZYSCY chcemy zarobić a nie stracić ciężko zarobione pieniążki. Pozdrawiam wszystkich.
Dnia 2025-01-14 o godz. 22:42 wolf1975 napisał(a): > DO Autor: ~Teraz Jeżeli piszemy coś o walorze choć nie zawsze się zgadzamy ,ale zachowujemy kulturę pisaną to aż miło przeczytać czyjąś merytoryczną sugestię może nawet wskazówkę WSZYSCY chcemy zarobić a nie stracić ciężko zarobione pieniążki. Pozdrawiam wszystkich.
Czasami ciężko jest opanować emocje, a jak wylejesz na ,,papier" swoje złości to lżej . Mam niemały pakiet akcji już od kilu lat. Prezes po objęciu stanowiska obiecał zwiększony kontakt z akcjonariuszami, ale jakoś mu to nie wychodzi. Byli na targach , jakieś sprawozdanie mogli by wrzucić. A tu cisza.
Autor: ~Obiektywny Myślę ,że dwa lub trzy naprawę wiarygodne Infa to może ruszy do góry tu na walorze było trochę przeszarżowane z obietnicami,ale to z nas każdy wie doskonale.
Obawiam się, że już nic nie ruszy kursu. Nikt nie wierzy wielokrotnie skompromitowanej spółce. Prezes cały czas kłamie.
"mamy lek, mamy inwestora, mamy umowy, mamy molekułę, mamy CBR, mamy fabrykę, mamy rekomendację". Zarząd sobie poradzi. Rozdają sobie akcje za darmo i kurs nie jest dla nich istotny.
Dnia 2025-01-14 o godz. 19:40 ~Obiektywny napisał(a): > Czy wiadomo kiedy będą rozbierać nowe budynki? Dadzą zlecenie firmie co je budowała, podpiszą umowę i potem będą dokładać miliony za niewywiązanie się firmy z umowy, jak to było przy budowie. Ktoś z tej puli dostanie mały kawałek. > Jakiś naganiacz pisał że nie uruchamiają fabryki bo trwają odbiory. Fabryki oddane w lipcu i nie wierze w to że tak długo trwają odbiory. Nie mają dla kogo produkować. Budynki będą stały i niszczały. Zapewne ktoś się dorobił przy okazji ich budowy. Zwodzą od kilku lat , a my akcjonariusze jesteśmy przez nich d....ani. Kurs jest sterowany i tylko nieliczni wiedza kiedy należy sprzedać. Zagrania zarządu niestety dla nich nie windują kursu jak to bywało w poprzednich latach i zapewne czują się rozczarowani. Ale nie dla nich takie przeciwności, znowu coś wymyślą by wyjść na swoje.
przecież jest różnica pomiędzy 10 gr a 4,3 zł. zawsze zarobią