A ja dzisiaj wyszedłem kilkunastoma % pakietu, powolutku będę sprzedawał na kolejnych górkach. Niesamowicie tutaj zarobiłem, siedzę tutaj od 12 groszy na panice, potem dobierałem, ale czas przejść na większe dywidendowe spółki. Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy, niech nam rośnie Getinek :-)
Indiana masturbant yoggi Rafcyk amajsterek83 to byli zawodnicy ze starej gwardii.Była jeszcze nachalna znajoma pokraka ale pod wpływem magistra zer0 uciekła i wybrała bydgoskie miliony z invention.Mi tez chodzi po głowie żeby zacząć sprzedawać ale jeszcze chwila niech przekroczy 0,6 bo ja lubię 0,7 :-).Co się tyczy dywidend i sektora bankowego to ostatnie 3 lata getin poza zasięgiem wszystkich.Największa stopa zwrotu z dywidend a po tym i tak duzy wzrost kursu.Też już się rozglądam za czymś innym i nawet wczoraj prześledziłem trochę spółek z głównego rynku bo new connect mnie nie interesuje pod kątem kapitały własne/kapitalizacja.KCI wyglada bardzo ciekawie.Jeżeli chodzi o trendy w gospodarce to wyniki za 4 kwartał pewnie rekordowe będą dla CCC wiec należy śledzić.Węgiel tez ciekawy bo Europa zaczyna się przebudzać takie mam wrażenie.Na getinie brakuje kropki nad I choć i bez tego jest bardzo dobrze.Ten kto przetrzymał pisowską mafie i zwiększał swój pakiet w tamtym czasie i trzyma do dzisiaj jest finansowo stabilny i usatysfakcjonowany.Co masz na oku jeżeli można wiedzieć?
Kęty, stały bywalec mojego portfela, GPW, Handlowy, Orlen, Azoty. Powinniśmy jeszcze do wiosny zejść poniżej 2000 na W20, prawdopodobnie nurkowanie się zacznie już od poniedziałku, i wtedy zakupy. Pozdrawiam!