Indiana masturbant yoggi Rafcyk amajsterek83 to byli zawodnicy ze starej gwardii.Była jeszcze nachalna znajoma pokraka ale pod wpływem magistra zer0 uciekła i wybrała bydgoskie miliony z invention.Mi tez chodzi po głowie żeby zacząć sprzedawać ale jeszcze chwila niech przekroczy 0,6 bo ja lubię 0,7 :-).Co się tyczy dywidend i sektora bankowego to ostatnie 3 lata getin poza zasięgiem wszystkich.Największa stopa zwrotu z dywidend a po tym i tak duzy wzrost kursu.Też już się rozglądam za czymś innym i nawet wczoraj prześledziłem trochę spółek z głównego rynku bo new connect mnie nie interesuje pod kątem kapitały własne/kapitalizacja.KCI wyglada bardzo ciekawie.Jeżeli chodzi o trendy w gospodarce to wyniki za 4 kwartał pewnie rekordowe będą dla CCC wiec należy śledzić.Węgiel tez ciekawy bo Europa zaczyna się przebudzać takie mam wrażenie.Na getinie brakuje kropki nad I choć i bez tego jest bardzo dobrze.Ten kto przetrzymał pisowską mafie i zwiększał swój pakiet w tamtym czasie i trzyma do dzisiaj jest finansowo stabilny i usatysfakcjonowany.Co masz na oku jeżeli można wiedzieć?