• Dramat i rozpacz Jacka się pogłębia !!!!! Autor: ~Hans [62.21.7.*]
    Jack stracił na Warimpexie 80 % swojego majątku i chce uratować pozostałe 20 % ale ..... nie ma zleceń kupna.

Jack zrozum wreszcie SPRZEDAJ WSZYSTKO PKC I ZAPOMNIJ O TYM KOSZMARZE

PS : Jakie to uczucie jak wszystko rośnie , a austriacki badziew stoi w miejscu i nikt go nie chce ?????
  • spox! martw się raczej o siebie.NIE! wiesz z kim piszesz-GŁĄBIE !!! Autor: ~jack [94.72.116.*]
    J/W
  • Re: spox! martw się raczej o siebie.NIE! wiesz z kim piszesz-GŁĄBIE !!! Autor: ~Hans [62.21.7.*]
    Wyczuwam OGROMNE ZDENERWOWANIE I STAN DEPRESYJNY w Jackowych naganianiach.

PS :Kiedy Jack nie wytrzyma i puści wszystko PKC ?
  • Re: Dramat i rozpacz Jacka się pogłębia !!!!! Autor: ~vary [79.188.109.*]
    Jack ma jaja a ty Hans orzeszki
  • no właśnie! dobrze piszesz. Autor: ~jack [94.72.116.*]
    Pozdrawiam!!!
  • Re: Dramat i rozpacz Jacka się pogłębia !!!!! Autor: ~Hans [62.21.7.*]
    Buhahaha ..... czyli JACK MYŚLI JAJAMI .... to nic dziwnego że tak wtopił i nie wie co zrobić.

PS : Kondycja psychiczna akcjonariatu się pogarsza. Mała iskierka i ... będzie można się dużo taniej obkupić.
  • Re: Dramat i rozpacz Jacka się pogłębia !!!!! Autor: ~yeti [83.24.16.*]
    a ja sądzę odwrotnie...... i co mi zrobisz??????????????
    Forum jest dla wszystkich więc masz prawo pisać co uważasz, tak samo jak ja..

PS : Poczytaj wypowiedzi stałego akcjonariatu. Oni są naprawdę zdenerwowani, codziennie sondują przed 9.00 jaki jest popyt. W piątek przy 12000 akcji PKC TKO był na 7.50 zeta. Ponadto jak wulgarnie reagują na krytyczne głosy innych forumowiczów. Mała iskierka i będzie DUŻA OKAZJA.
  • Re: do żebraka modlącego sie do nas o tanie akcje !!!! hahahahaha Autor: ~grubas [79.190.176.*]
    dużą okazję to ty zobaczysz za jakies pól roku.........jak warimpex bedzie miał korektę --------------------- 12 zł !........................................hahahahahahahahahahahaha leszczu........wywal akcje....po co sie męczysz !!! baba z wozu----koniom lżej !!!!! 12.000 tys akcji? toż to węzełek zaledwie.....nawet nie worek na kapcie :)
  • Re: do żebraka modlącego sie do nas o tanie akcje !!!! hahahahaha Autor: ~Hans [62.21.7.*]
    NAPIĘCIE ROŚNIE u akcjonariuszy Warimpexu. To dobry znak, warto obserwować ten papier. Jak spadnie do 5 to będzie warto kupić.

PS: Jedyny sposób na odstresowanie DLA TYCH CO WTOPILI TO SPRZEDAĆ PKC I ZAPOMNIEĆ.!!!
  • Re: do żebraka modlącego sie do nas o tanie akcje !!!! hahahahaha Autor: ~polatach [83.7.149.*]
    zastanawiam sie po co tak piszesz , czy jestes moze chory , czy nie szkoda czasu
    idź chlopie do ogrodka , a jak nie masz do parku jak mieszkasz na wsi do lasu , jak masz daleko ? rower mozna juz wypozyczyc (2 zeta za godzine ) moze cie stac , jak nie pod blokiem czasem mozna znalezc stary (za darmo mozesz zabrac) - ruch to zdrowie
    tam jeszcze nie potrzeba zaswiadczenia od lekarza kazdy, moze wejsc nawet psychol

wchodze w tem papierek ale nie czekam na jakies "przeceny" bo to malo realne
  • Re: do żebraka modlącego sie do nas o tanie akcje !!!! hahahahaha Autor: ~Hans [62.21.7.*]
    Nazywanie innych psycholami czy chorymi świadczy o zblizającym się ZAŁAMANIU NERWOWYM. Trudno się dziwić jak się straciło 80 % majątku i badziew nawet nie chce odbić.

PS : SPRZEDAJ WSZYSTKO PKC I ZAPOMNIJ O TYM KOSZMARZE !!!
  • Re: do żebraka modlącego sie do nas o tanie akcje !!!! hahahahaha Autor: ~polatach [83.7.149.*]
    ja dopiero kupuje ten papier , o jaka sprzedaz PKC chodzi
    jak nie jestes psychol to jestes imbecyl , lub jak wolisz glupol a ja nie mam zalamania nerw. a ty jestes psychol (dodam ze twoje wypociny na tym forum nie maja zadnego znaczenia-powtarzam zadnego -jesli masz 5 milionow to masz wplyw na kurs jesli nie to do parku lub lasu
    ide do ogrodu
    wiecej ci nie odpisze bo spamujesz
    ZAŁAMANIE NERWOWE uniemożliwia racjonalne myślenie . Pniżej przykłady absurdów .

Skoro moje pisanie nie ma wpływu na kurs to dlaczego udupieni akcjonariusze się tak denerwują moimi wpisami że obrażają od głąbów, żebraków, psycholi ?

Skoro dopiero kupujesz to dlaczego denerwujesz się niskim kursem, buhahaha.

WNIOSKI : KŁAMIESZ JAK Z NUT I JESTEŚ NA SKRAJU ZAŁAMANIA NERWOWEGO.
  • Re: Dramat i rozpacz Jacka się pogłębia !!!!! Autor: ~Janosik [87.205.169.*]
    Hans - odnosze wrazenie, ze piszesz, bo masz tak pisac! Mam tylko nadzieje, ze nikt ci za to nie placi, bo to bylaby juz manipulacja.
    Ja kupowalem ten cenny, austriacki papierek po 5,5 zeta. Pozniej sprzedalem przerzucajac sie na inne perelki. Teraz jednak jestem juz z powortem i staram sie dokupowac, ile mam cashu, bo na rynku trudno znalezc tak dobrze wygladajaca fundamentalnie spoleczke, ktora by tak malo odbila.
    Jak trzeba, poczekam do 2011 roku. Wtedy kryzys bedzie wspomieniem a cena - obstawiam - powinna wrocic do ceny z debiutu. Choc trzeba przyznac, ze cennych perelek na GPW wciaz ci u nas dostatek.
    pzdr pozostalych akcjonariszy
    Po pierwsze to nie wiesz nawet co to jest manipulacja. Na forach WSZYSCY MANIPULUJĄ.. Ci co chcą sprzedać naganiają na kupno ( na Warimpexie to zdecydowana większość) ci co chcą kupić naganiają na sprzedaż ( już chyba wiesz do jakiej grupy się zaliczam) Najważniejsze żeby w MANIPULACJI NIE KŁAMAĆ i na forum Warimpexu jestem jednym z nielicznych co UNIKA KŁAMSTWA I BRZYDZĘ SIĘ KŁAMSTWEM ).

Po drugie zamiast tworzyć teorie spiskowe ( to jest najłatwiej i najprymitywniej ) odnieś się szczegółowo do moich wypowiedzi. W którym miejscu nie mam racji ? Czy z wypowiedzi Jacka bije spokój i opanowanie ? Czy wypowiedzi Jacka i reszty są spójne ( podałem przykłady niesamowitych absurdów , może byś się do nich odniósł) ?

Po trzecie wszyscy piszą o świetnych fundamentach Warimpexu ( Ty także), a nie podają szczegółów. O czym to świadczy ?

• do Janosika Autor: ~polatach [83.7.158.*]
    czyli nie głupi Hans nagania na spadki bo chce kupic tanio - no to faktycznie nie glupi
    i jeszcze o tym pisze ciekawe czy faktycznie nie jest glupi

Warimpex o,5 c/wk inwestycje 1 pol 10lecia np. Inter Continental ....

100% wzrostu minimum
  • Re: do Janosika Autor: ~Hans [62.21.7.*]
    Najpierw sprzedasz w panice po 5 zeta, a później nowy akcjonariat BYĆ MOŻE zacznie zarabiać hehehe.

PS O intencjach nie trzeba pisać , one wynika z treści postów , no ale jak ktoś MYŚLI JAJAMI to pewnie ciężko interpretować wypowiedzi innych jak nawet nie rozumie się swoich postów.
[x]
WARIMPEX -1,64% 2,40 2026-05-11 16:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.