Obroty coraz wieksze, a dzisiaj co ktoś wrzuci (sprzeda) za 2,35 PLN i wydaje sie, ze pojdzie nizej, to pojawia się nastepna porcja chetnego do zakupu w tej cenie porcje sa zawsze w przedziale 4000 - 5000 akcji.
dokładnie...z rana obserwowałem...na K 2k po 2,35 a nagle kupione 7,5k i za chwile znowu 7,5k i dalej 1-2k na k po tej samej cenie...volumen zaprawia o uśmiech
widać, widac... łądny pakiecik wystawiony na sprzedaz z grosik drozej i do tego znajomaki oddają swoim znajomaką akcyjki w wiekszych pakietach po cenie dokładnie jak na kupnie najwyzszej
spodziewałem sie małego wzrostu na zamknięciu, póki sa w stanie jeszcze tak blokowac i skupywac nizej dopóty będą to robic a my będziemy czekac na solidne wzrosty
No koledzy, fajnie fajnie ale od poniedziałku korekta, wystarczy spojrzeć na AT, sam posiadam i posiadałem JAGO, ale część musiałem sprzedać ze względu na wskaźniki. O jakim handlu wy piszecie jak po 2,37 1000 akcji przez pół dnia kupowali. Wymiana to dziś była ale na KZS. Jeśli się mylę co do korekty to zarobie razem z wami resztą akcji;-) Powodzenia
no własnie wystarczy spojrzec na AT. Zdecydowanie wg mnie bedzie rosło..dlatego troche mam i dokupie duzo wiecej jak minie 2.50..Kazdy widzi na wykrese co innego wiec napisze co ja widze. Na wykresie tygodniowym mozna by sie dopatrzeć formacji filizanki z raczka z której jago sie wybilo powrót do oporu 2 zł i wybicie w góre. Potwierdzeniem są obroty które rosna na ostatnim wybiciu od 2 zł i we wczesniejszych tygodniach wolumen rósł na sesjach wzrostiowych na spadkowych malał lub nieruchomiał w konsolidacjach na małych świeczkach. Na dziennym..jesli chodzi o kreski jago przebilo linie trendu spadkowego na liniowym dokladnie rysując tylko o 3 grosze (na tygodniowym wiecej) wiec w tym tygodniu sie wyda jaki kierunek.rysujac linie po dołkach widac piekny kanal i kurs tuż nad górną bandą..wiec albo biała gromica albo powrot i ponizej 1.97-2 zł trza sie skrócić. Co za: aha...wszystkie srednie 15,30,45..sie przecieły na ostatniej sesji a to silny sygnał Kupna. Ostatnie dwie swiece na wiekszym Vol.Ostatnia swieca silna zamknieta w górnej polowie wysokosci...RSI nie za wysokie.stoch sie unosi...szkoda ze gielda sie korekcić bedzie w poniedzialek pewwnie po takim dniu dystrybucji..to i jago moze na chcwile zawrócić..ale jak minie 2.50 niedogonicie ;).Pozdr :).Trzymam kciuka za ten tydzień