no własnie wystarczy spojrzec na AT. Zdecydowanie wg mnie bedzie rosło..dlatego troche mam i dokupie duzo wiecej jak minie 2.50..Kazdy widzi na wykrese co innego wiec napisze co ja widze. Na wykresie tygodniowym mozna by sie dopatrzeć formacji filizanki z raczka z której jago sie wybilo powrót do oporu 2 zł i wybicie w góre. Potwierdzeniem są obroty które rosna na ostatnim wybiciu od 2 zł i we wczesniejszych tygodniach wolumen rósł na sesjach wzrostiowych na spadkowych malał lub nieruchomiał w konsolidacjach na małych świeczkach. Na dziennym..jesli chodzi o kreski jago przebilo linie trendu spadkowego na liniowym dokladnie rysując tylko o 3 grosze (na tygodniowym wiecej) wiec w tym tygodniu sie wyda jaki kierunek.rysujac linie po dołkach widac piekny kanal i kurs tuż nad górną bandą..wiec albo biała gromica albo powrot i ponizej 1.97-2 zł trza sie skrócić. Co za: aha...wszystkie srednie 15,30,45..sie przecieły na ostatniej sesji a to silny sygnał Kupna. Ostatnie dwie swiece na wiekszym Vol.Ostatnia swieca silna zamknieta w górnej polowie wysokosci...RSI nie za wysokie.stoch sie unosi...szkoda ze gielda sie korekcić bedzie w poniedzialek pewwnie po takim dniu dystrybucji..to i jago moze na chcwile zawrócić..ale jak minie 2.50 niedogonicie ;).Pozdr :).Trzymam kciuka za ten tydzień