Straciłem tu cierpliwość i dużo kasy, a miałem takie piękne oczekiwania wobec tej spółki przed IPO. Od tej pory żadnych spółek gamingowych z wyjątkiem Cd Projekt, a tym bardziej żadnych IPO gamingowych.
nie, nie, pardon, ale ja to sprzedałem ze 2 lata temu, było jeszcze niżej niż teraz, szło w otchłań, potem odbiło chyba na 15zł, a teraz widzę, że znów kurs zdołowany i zerowe zainteresowanie. Nie dziwię się, szulernia i tyle. Nie ja jeden się sparzyłem. Zaglądam tu czasami z ciekawości, nie mam zamiaru kupować, nie interesuję mnie inwestycja. Napisałem to tylko tak, żeby se ulżyć. Pozdrawiam
Spoko , no przed JDMem tak to wyglądało, ale ta gra dała nam wszystkim nadzieję że będzie to złoty strzał dla spółki i akcjonariuszy. Tutaj naprawdę jest pod co grac
A swoją drogą to skoro inwestowałes w ipo to dlaczego jej nie sprzedałeś jak później miałeś jakieś 200% zysku. Akcje były po 49 nawet , PDA trochę niżej
Jak to zwykle na giełdzie, chciwość i wizja wielkich pieniędzy. Ja po IPO to jeszcze dokupiłem, bo redukcja była spora i potem to wiesz jak to jest, spada i uśredniasz. Aż w końcu tracisz cierpliwość...
lepiej jest wtopić i pogonić śmiecia szybko i iść gdzie indziej odrabiać straty niż tu trwać i rozpuszczać się w nirwanie do końca świata i jeden dzień dłużej, jak to mówi jeden hochsztapler.
No tak , tylko Ty tu przecież jesteś dorosły . Wróć jak będzie chociaż 10 zł . Albo przeskroluj sobie swoje wpisy z zeszłego roku. Może w marcu/kwietniu coś drgnie .obecnie to jeden wielki marazm
to ten odpad nadal istnieje ?? ilu umoczyło wierząc w brednie prezesa tego nikt nie zliczy ale sami są sobie winni .,><teraz trwa zaklinanie rzeczywistości że gra będzie dobra // tyle że to tylko życzenie !!! będzie ostry zjazd
Teraz mamy pacjenta podtopionego. No sinego wręcz już, stąd nie dziwię się utyskiwaniom, złości, panice czy wręcz wściekłości niektórych komentujących. Mogą. Mają prawo. Po ludzku.
Ale to jest giełda. Ale to jest gaming. Kto nie umie przeciwności brać na klatę niech tutaj nie wchodzi.
Kto nie umie czekać niech się lepiej sprawdza na konsolach a nie w akcjonariacie.
Long term rządzi się swoimi prawami. Przy 10 zł pacjent złapie oddech.
A co się wydarzy jak odzyska wigor? Po prostu nie mogę się doczekać.
Poszło o źle chyba jednak odczytany z marszu komunikat cyt. "Po tylu m-cacy na czerwono"
(Skąd ja wiem co poeta ma na myśli pisząc "m-cacy", i na jakie czerwono, jak komentujemy dzisiaj na zielono.)
Życie to się tu zacznie powyżej 10 zł. A na razie ani zaklinanie, ani skomlenie nic nie wnoszą.
Jest ruch do góry przy zauważalnym obrocie i kto życzliwy bierze to za dobrą monetę.
PS.
Było (...) 15-10-5-10-15-10-6-7 .
A będzie x-y-z-w-u-t
i tego się trzymajmy. Jedni zarabiają inni tracą. Jedni się śmieją inni tracą. Taka gra.
Gabryś deja vu . Tak to skomentuję . Moim zdaniem też cena dobra. Po prostu przydałby się mocniejszy ruch żeby w końcu puścili ręczny który mają zaciągnięty od x miesięcy niestety
beda infa to i reczny pusci. Gdy UE5 okzaze sie prawda to zobaczysz wzrosty. Ale moze tutaj bedzie odwrotnie niz ostatnimi czasy na gamingowych spolkach przy premierach gier. Do tej pory byla pompka przed premiera a potem spuszczanie powietrza po niudanej premierze. Tutaj moze byc inaczej Lekkie wzrosty tak do 15 do premiery, a jak gra okaze sie hitem to dzida do gory.szybka odcinka od akcji i peroniarze zostaja na peronie.