Aktualnie wsparcie mamy na 9,5 kolejne dopiero 7,3 zł
W marcu mają ruszyć kluczowe badania kliniczne Trzeba uruchomić kolejną transzę finansowania z EBI 4 mln euro Przechodzimy na główny rynek GPW Wracamy na notowania ciągłe Robimy emisje akcji dla instytucji
Spółka wychodzi na prostą, rozwija kolejne aplikacje a kurs pięknie rośnie!
"Uleganie emocjom to jedna z głównych przyczyn słabych wyników inwestycyjnych. Pewnie słyszeliście już całą masę podobnych tekstów, ale… to naprawdę tu leży klucz do twojego zarabiania na rynku."
Mnie interesuje kogo z inwestorow przyprowadzi szuba. Indywidualni z emisji nie dostaną nic. Podobno w kuluarach prezes mówił że ma inwestora Krajowego który weznie cała emisję za cenę znacznie wyższa niż obecna.
"Skuteczne inwestowanie wymaga umiejętności wynajdywania rynkowych okazji i selekcjonowania do portfela spółek z potencjałem. Wymaga także rozumienia, które pomysły inwestora mają najmocniejsze fundamenty i adekwatnego zwiększania wartości pozycji."
Dasz sobie uciąć rękę, że SDS przejdzie na rynek główny ? Niechęć do kupowania akcji wynika z niepewnej sytuacji giełdowej spółki Bez znaczenia czy 10 czy 9 zl. Lepiej siedzieć na szczycie góry i patrzeć co prezes wymyśli. Inwestować bepecznie dopiero wtedy gdy zadeklaruje wejście na główny parkiet, a nie będzie tego uzależniał do jakiejś ewentualnej umowy
Zburzyłam ci ktosie dystrybucję ? haha ... będziesz musiał taniej sprzedać.... Tu jest grupa ostro ostatnio promującą SDS a nie ma pod co ? Brak pozytywnych info a prawdopodobnie dystrybucja cały czas trwa ze strony funda i być może grupie, która coś wie lub chce w coś innego inwestować bo obawia się delistingu
Co Ty o tym delisting tak ciągle. Myślisz, że udziałowcy SDS Optonic Sp. z o.o. , którzy mają ważny głos w spółce oddadzą akcję po 10 zł? Wątpię, nie po to inwestowali dobrych parę lat temu by teraz oddawać za bezcen.
Na to liczę i tylko na to. To powiedz mi dlaczego rozumując podobnie jak Ty, prezes w ogóle wspomina o jakiejś umowie, która spowoduje że jednak SDS nie wejdź na giełdę ? Sądzisz że nie było to omówione z wymienionymi przez Ciebie akcjonariuszami ? Może nie .... nie wiem ale mnie i pewnie nie tylko mnie ta uwaga zablokowała to inwestowania. Dodajmy brak wzrostu po tzw optymalizacji, wyjście funda... pożegnanie Sagana. Ja tam jestem rozważna na takie zbiegi okoliczności
A z udziałowcami SDS Optics Sp zoo, można się dogadać. Z nami drobnymi nie . Prezes wspominał spółce córce, celowej itp . Wystarczy by ci z SDS Optics Sp zoo zareagowali pozytywnie na wezwanie, a w przyszłości, p czym nie wiemy, obejmą po 10gr akcje nowej spółki nie będącej spółka giełdowa. Takie procesy są znane na świecie i wg moich info np Mercator przymierzał się do tego także. Ale to tylko zasłyszane informacje na tzw korytarzach. Miało to polegać na tym, że Mercator sprzedaje tanio rękawice spółce córce, która nie jest notowana. Mercator wykazuje słabe zyski ale tamta spółka natomiast rewelacyjne....Nie wiem czy rozumiesz ewentualnie analogię. Jak pisałam to infa z przeszłości zasłyszane podczas pewnych spotkań. Dlatego uważam, że klu wzrostów to deklaracja i wejście na GPW co zamknie rozważania o delistingu. Wtedy obiecuję że już o niej nie wspomnę
Dasz sobie odciąć cygańską rękę że przechodzimy na główny parkiet ? Brak jasnej deklaracji prezesa a wręcz wykręt jakąś umową, która może zablokować wejście. Stąd bierze się niechęć do inwestowania po 10 czy 9 czy 7zl. Lepiej poczekać na szczycie góry i przyglądać się sytuacji co prezes jeszcze wymyśli
Tutaj nawet powrót do zwykłych notowań na NewConnect to pieśń przyszłości a co dopiero wejście na rynek główny .Za chwilę połowa stycznia a wciąż brak informacji o tej nowej osobie,o roli p.Sagana w spółce...co raz więcej niewiadomych...
Stracony czas z pktu widzenia giełdowego rozwoju spółki. Pytanie czy im na tym zależy ? Czy są już dogadani na umowę, gdzie nie wejdą na główny i czy ten obecny stan im nie odpowiada ? Nie wiem. Ale niewiadome są. I sam fakt wejścia w nc alert... za dużo dla mnie tych przypadków. Kwartał Q1 stracony. Zobaczymy czym nas prezes zaskoczy w Q2. W mało transparentne spółki rzadko kto będzie inwestować
Łapanie na SDS spadających noży źle się kończy..Tutaj niestety cały czas trend spadkowy jak na Medinice. Może i 7zl zobaczymy jak się Sagan będzie pozbywać akcji
Sagan nie będzie się pozbywał akcji po 7 zł, jak chciał to mógł spać od 40, myśl teoche istoto włóknista. Uwaga na tą podszywke, lata po forach o się podszywa.