Tak bardzo logicznie, przejęcie, budowa nowego biznesu, wyniki spoko, a kurs leci.
Podeślij linka, a nie się mądrzysz. Po to piszę na forum, żeby dowiedzieć się czego nie wiem, a nie czytać frustratów
To nie frustracja, ja ogólnie uważam że cała giełda leci, tylko banki ja trzymają, co powiedzieć o orlenie i polsacie, energetyce itd Kety się trzymają, gaming dostał mocno
Ja się trochę obawiam, że tu jest rerating Spółki z uwagi na zmianę córę biznesu. Co powoduje odchylenia w porównaniu wskaźników z historią i niższe obecne wskaźniki. Też możemy się spodziewać braku dywidendy. Uzyskanie zgód i dogranie transakcji może spowoduje ożywienie + aktualizację rekomendacji.
No niby tak ale dalej turystyka to będzie ponad 50 procent ale druga połowa to będzie internet media finansowe, więc ten wskaźnik też jest złożony, faktem jest że wycena spada na rok 2019, 2020, a jak pójdziemy. A 50 z przodu to będzie kiepsko, jestem na 6 z przodu i będę dokupywał co będzie z przodu 5 lub 6...ale też tyle ile mogę... mocniej stawiam na orlen, cyfrowy, pge, playway, kety jak spadną na 600 lub 5 z przodu