• Mamy to emisja czytać Autor: ~Pozdro [5.173.56.*]
    https://biznes.pap.pl/wiadomosci/firmy/gpw-w-sprawie-wprowadzenia-do-alternatywnego-systemu-obrotu-na-rynku-202

Kto michasiowi pompnie?
  • Re: Mamy to emisja czytać Autor: ~Obserwator [46.134.80.*]
    Jest tutaj taki krętacz co chce kupić 4 mln sztuk tego "klejnotu". Problem polega na tym, że nie wystawia zleceń K. Prognozuje wzrosty do 3 zł ale nie kupuje nawet poniżej 0,3 zł. To jeden z członków Klubu Fantastyki Giełdowej.
  • Re: Mamy to emisja czytać Autor: akcjoinm [78.30.103.*]
    a ty szukać nachalnie kto cię uwolni od ciężaru posiadania akcji SBE ? Obserwator i dlatego, że tacy jak tu mają akcje SBE to ja nie mam zamiaru ani 1 akcji kupować i to tak z czystej zasady.
    Ty wisisz na SBE od 1,3 zł (zdemaskował cię technik_at i wielokrotnie wklejał twoje wpisy jak zaklinałeś na SBE formację spodka na 5,99 zł. Średnia cena zakupu za mój pakiet SBE to 0,31 zł po uśrednieniu 23 grudnia więc nie jest tak źle i mam nadzieję, że kurs pójdzie za jakiś czas mocniej w górę. Ale ja w zgadywanki i przewidywania się nie bawię. Sam widzisz po sobie, że to nie działa.
  • Re: Mamy to emisja czytać Autor: akcjoinm [78.30.103.*]
    nie żartuj mi tutaj :) technik odświeża jakieś wątki z 2020 r i na ich podstawie ty wyciągasz, że mam akcje? hahaha
    lepiej zobacz co się dzieje na Inventionie, na popycie 200 k wystawiają na K po 0,2055 a to jest tylko dowód, że to INVENTION będzie grany i to z wielu powodów o których już pisałem a ten dowód o którym pisałem jak kolejne miliony akcji SBE wpuszczane do obroty jest z tych mniej znaczących ;)

może kiedyś zrozumiesz

Ty w ogóle wiele piszesz na forum, właściwie powtarzasz setki i tysiące razy jedne i te same frazesy ale to nie ma nic wspólnego z rzeczowymi argumentami i rachunkiem ekonomicznym. Zaśmiecasz fora dyskusyjne innych spółek swoimi "rewelacjami" na temat biurowca Invention. Nic z tego nie będzie bo ten start-up nie wypalił a wybudowany biurowiec nie generuje zysków tylko straty.
  • Re: Mamy to emisja czytać Autor: akcjoinm [78.30.83.*]
    Obserwatorku skończ ze swoimi dyrdymałkami
    Ile dzisiaj grup dyskusyjnych obskoczysz na innych spółkach z reklamą biurowca w Bydgoszczy? Komu chcesz wodę z mózgu zrobić wychwalaniem wydmuszki z ratingiem D? Bieganie po peronie z workiem makulatury nie spowoduje, że tombak zamieni się w złoto.
    Obskakiwać to będę przy 1 pln bo ktoś musi do 2-3 bujnąć:) teraz jeszcze za tanio!
  • Re: Mamy to emisja czytać Autor: ~Kubota [37.248.253.*]
    Szkoda, że taka mała płynność bo już bym był rentierem z tych kółek 0,26-0,29 tutaj.
    Ale przecież czekamy na silniejszą falę wzrostową na dużych obrotach a nie takie byle co. Tylko czy się doczekamy?
    ty się nie doczekasz :)
  • Re: Mamy to emisja czytać Autor: ~Kubota [93.89.201.*]
    Tak Michałka zamkną to się doczekamy
  • Re: Mamy to emisja czytać Autor: ~Kubota [93.89.201.*]
    Jak aJavier Milej czyli pierw musi być gorzej żeby było dużo lepiej.
[x]
SOFTBLUE 10,88% 0,32 2026-05-15 16:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.