Znalazł się jasnowidz i ekspert. Invention jest już praktycznie bankrutem więc na podstawie jakich przesłanek ma urosnąć do 0,6 - 0,8 zł skoro nie ma popytu nawet po 0,2 zł? Twoje fantasmagorie i bieganie z workiem makulatury po peronie nie zmienią tej sytuacji. Co do przyszłości Softblue to wszystko będzie zależeć czy zarząd zaskoczy czymś pozytywnie. Plusem SBE jest stabilna sytuacja finansowa. Słabą stroną spółki jest brak pomysłów na dochodowy biznes. Na pewno Softblue nie jest żadnym "klejnotem" jak fantazjuje steve2 żeby zejść z haka.
przecież pisałem, wszystko rośnie jak na droźdzach a syfek nie potrafi przebić 30gr, dziwie ci się steve, inteligętny gość jesteś, zamiast zarabiać gdzie indziej będziesz się tu kisił na haku z 6 miechów albo i więcej, ja razbiam gdzie indziej , wrócę za jakiś czas i mogę się założyć że tu będzie kiszka, pozdro ziomek
co znaczy wszystko rośnie? jest takie powiedzenie "analiza wsteczna zawsze skuteczna". ja akcji sofblue nie mam a invention stanowi niewiele ponad 15% mojego portfela bo dziś urosły mi inne pozycje i udział INM spadł z 17% jaki był wczoraj.
Tu dopiero się wszystko rozkręca... potencjalne dodruki... wynik netto na minusiku tradycyjnie... "fotowoltanika" sie wykluwa już 4 rok... bezwstydne listy intencyjne z Chin I Holandii to fake pudla który w bambo załatwił akcjonariat... i mnóstwo innych bajd... KNF i prokuratura rozkminia bydgoską przestępczą grupę p jak pudel... no i jak ma nie być tutaj 10 groszy ja się pytam... od następnego tygodnia lokomotywa rusza w tymże właśnie kierunku niestety... i Pan Rafał ma rację... pozdrawia Was legenda tego forum Great Stew... Ament!!