• Martwi mnie ta sytuacja Autor: ~Inwestor [46.112.107.*]
    Afryka nie przynosi oczekiwanych przychodów, AROS zapomniany projekt, a główne rynki lecą na dziób. Trzymam akcje wiernie, ale coraz ciemniej to widzę
  • Re: Martwi mnie ta sytuacja Autor: ~wladek [165.225.200.*]
    lecą lecą, na łeb na szyje, spadek przychodów i zysków 50proc, ewakuacja pkc póki możesz!
  • Re: Martwi mnie ta sytuacja Autor: ~Olo62 [178.36.228.*]
    To co tu jeszcze robisz ? Jesteś typowym naganiaczem na spadki !?
  • Re: Martwi mnie ta sytuacja Autor: ~Elczapo [83.12.16.*]
    W istocie jeśli Afryka zrobiła 13,5% r/r po 3 kwartałach Europa Środkowo Wschodnia 11,5%, Zachód 21% to można powiedzieć sraka totalna co widać po wynikach za listopad.
  • Re: Martwi mnie ta sytuacja Autor: ~Skin79 [185.235.206.*]
    ale macie problem ! uf jeden dziękuję ze kupił a tu narzekanie
  • Re: Martwi mnie ta sytuacja Autor: ~Wolny [81.15.172.*]
    Oscylator stochastic w strefie wykupienia na dniówce,będzie nawrót chyba,że...stanie się inaczej niż zawsze się dzieje a i tak to jest bez znaczenia jeżeli uwzględnić kolejny etap pewnej dobrze znanej nielicznym uświadomionym graczom gazy rynku zwanej konsolidacją poodbiciową.
  • Re: Martwi mnie ta sytuacja Autor: ~MC60 [164.127.224.*]
    Ja bym się nie martwił. Ok. 10 mln osób opuściło ukrainę (dane z 10.2024). Jak wrócą do szkół, biur, pracy czy domów to będą potrzebowały milionów kompletów sprzętu komputerowego i osobistego. Mam nadzieję, że Trump dotrzyma słowa i zakończy walki na ukrainie. Już dyskutują o jakiś wojskach UE do kontroli wyznaczonych stref. Ruskie jak raz wejdą to już nie wyjdą. Źle zrobili ukraińcy, że po 1991 roku nie wypędzili ruskich ze swojego terenu. I jeszcze dali się namówić USmenom i brytyjczykom do oddania kacapom 2000 głowic nuklearnych z samolotami do ich przenoszenia. Naród za tę naiwność zapłacił życiem ludności, aby to nas nie spotkało jak w 1939. Warto zapamiętać morał z bajki Ignacego Krasickiego "wśród grona przyjaciół psy zająca zjadły".
[x]
ASBIS 1,23% 28,00 2025-10-08 17:02:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.