• Wywiad z prezesem Autor: ~Zorro [31.0.63.*]
    https://strefainwestorow.pl/gaming/premiera-holstina
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~lethys [37.31.18.*]
    Info jak ciul
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~dzik [37.248.178.*]
    Z wywiadu wynika, że nie jest pewny premiery w tym roku. To ciekawe
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~Zorro [31.0.63.*]
    W którym miejscu tak wynika? Widzę tylko, że unika podania daty bo to bardzo poważna sprawa i ogłoszą ją np. trailer. Demo nr 3 będzie, a wielokrotnie mówił że premiera będzie niedługo po nim bo demo nr 3 będzie największym marketingowym bitem. Także w okolicach dema 3 zacznie się ogień i hałas
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~Hls [46.113.4.*]
    Będzie grubo, produkt miód malina na skalę światową a dokładnej daty premiery nie zdradzi bo to ma być ogłoszone na jakimś dużym evencie

Brać póki tanio i czekać bo warto
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~Sugi [94.78.153.*]
    Jutro wywiad z Prezesem na kanale inwestorzy. Tv gaming na giełdzie jest info na X
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~lethys [37.31.18.*]
    Ciekawe jak teraz wygląda
    Niedługo ma też pojawić się wywiad w prasie zagranicznej
    Jak pod demo 3 ruszą akcje marketingowe to na fixach można już zapomnieć o twoich akcjach :)
    miało być o tanich akcjach
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~lethys [37.31.10.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=2eNibRCxsEA
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~Zorro [31.0.62.*]
    Sugi: czy 50.000 sprzedaży to będzie dla was sukces? Hehe widać że pojęcia nie ma o Holstinie. Jeszcze ciągle przerywał. Nic dziwnego że te jego spółki są na dnie na giełdzie. Prezes mi się podobał. Obecna WL to dla niego początek. Czekamy na trzecie demo i będzie ogień.
    No i WL na dziś to 300.000 a pobrań dema już 190.000. Bez marketingu i akcji promocyjnych. Nie mam pytań.
    Rafał mówi że liczy na sprzedaż pół miliona kopii
    na bogato
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~pojfyk [46.205.203.*]
    obejrzalem ten wyiwad :) gdyby nie moja wiara w produkt bym wyszedl z tego. na spora czesc pytan padlo nie wiem,
    nie wiadomo jaka cena, nie wiadomo czemu nie ma dema na psx i xbox. gdyby chcieli to by byli, chcial wymieniac personalnie z nazwisk osoby ktore opozniaja produkt. ja tam widze chaos. wlazłem po 17 zl, poczekam i zawijka, z tego wywiadu wyglada na to, ze sie zebralo 10 ziomkow i robia gre i nie maja pojecia jak sie robi produkt. chaos
    Trzeba czytać między wierszami kolego. Żebyś ty tak umiał po polsku pisać jak oni grę robią to by było git. Co miał ci datę premiery podać jak skrupulatnie planują marketing bo wiedzą jaki potencjał ma ta gra? I to przy takich prowadzących co co chwilę przeszkadzali i zmieniali temat z czapy? Jak nie wyłapałeś niuansów to obejrzyj jeszcze raz i se napisy włącz.
    jaki chaos toż to najlepszy poliglota jakiego słyszałem
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~Figofago [91.123.188.*]
    Prezes w wywiadzie powiedział wiem, że nic nie wiem. Najpierw 5 baniek do Playwaya trzeba oddać. Czym się podniecacie?
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~Zorro [89.231.90.*]
    30 mln zysku za 500.000 sprzedanych kopii albo 60 mln za 1 mln kopii minus 4 bańki dla Playwaya to jeszcze trochę nam zostanie. Nie martw się o nasze akcje, możesz spać spokojnie.
  • Re: Wywiad z prezesem Autor: ~fuks [194.35.121.*]
    Dnia 2025-01-12 o godz. 12:44 ~Zorro napisał(a):
    > 30 mln zysku za 500.000 sprzedanych kopii albo 60 mln za 1 mln kopii minus 4 bańki dla Playwaya to jeszcze trochę nam zostanie. Nie martw się o nasze akcje, możesz spać spokojnie.

jednym słowem Postawiili wszystko na Holstina ---o ktorym mysleli juz 5 lat temu a pelną para produkcja ruszyła 3 lata temu i beda prawdopodobnie jeszce rocczek nad nim Pracować -----

Prezesz chwali sie Wielkoscia Wishlisty ---ale nie chwali sie PEAKEM DEMO 273 :)) ----

zobaczymy jak bedzie po kolejnym DEMO ---jesli bedzie kicha to bedzie kicha ---Być moze gre PRZECIAGNELI ---bo jak słucham ze ta gra ma być na 20 Godzin ---to chyba jak na pixeloze i gre opowiadajaca histyorie jakąś i gre od małego studia to dużo za dużo ---a jak słysze ze np ONi robili demo na godzine grania a gracze grali w nia 2-3 GOdziny --to co Gra ma byc na 40-60 H pzrez przecietnego gracza? ----przeciez to chore ---to znaczy ze żle zdefiniowali to CZYM ma być ta gra ---bo jak sam wspomniał w długie gry wiekszosc graczy gra tylko 1/3 całej Historii jak Dostarcza DEMO ktore bedzie długie to faktycznie SAMO SOBIOE odtsrzela OBIE NOGI ---bo ludzie pograją powiuedza Okey ale po paru ( 10 Godzinach--o czym wspomniał ) mam dośc tej gry i nie kupią jej wcale ---

Czekam na to DEMO ---nie interesowałem sie zupelnie sonką i Holstinem ale teraz bede temat obserwował ---bo to jest jedna z drozszych obecnie spolek na NC ghamingowych ---a przedstprzxedazowe Estymacje Holstina nie są wcale póki co DObre.

P.S mozesz sobie nawet wstawic 2 MLN sprzedanych kopii * np 60 PLN za kopie na czysto --papier i klawiatura wszystko przyjmie ---ale z PEAK demo 273 --- to jest czyste BUJANIE W OBŁOKACH .
[x]
SONKA 0,22% 9,02 2025-10-17 16:08:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.