• Czyżby przeciek? Autor: ~DonPedro [45.11.61.*]
    Albo ktoś się wygadał, albo poniosła go fantazja, ale 80lv zrobił artykuł o tym że BLO rozmyślało nad projektem w świecie Tolkiena. Ciekawe czy sami dumali czy były jakieś rozmowy. Ja prawdopodobieństwo takiego projektu oceniam na 2/10. Ale z probabilistyki zawsze byłem kiepski, więc...

https://80.lv/articles/silent-hill-2-remake-team-pitched-a-lord-of-the-rings-horror-game/
  • Re: Czyżby przeciek? Autor: ~Kamil [178.36.58.*]
    A nawet jak rozmyślali to co? Pewnie o różnych grach rozmyślali.
  • Re: Czyżby przeciek? Autor: ~DonPedro [45.11.61.*]
    Przesłuchałem ten fragment rozmowy i tak, kapiszon. Sorry, wrzuciłem od razu jak zobaczyłem nagłówek. Po co aż robić z tego cały artykuł -.-'
  • Re: Czyżby przeciek? Autor: ~kuna [73.73.225.*]
    W to że Silent Hill zrobi Bloober też długo nie wierzono, wiadomo że ten artykuł to tylko poszlaka
    ale skoro mówią że o tym myślą to może robią coś więcej w tym kierunku tylko że w przypadku takiego IP
    to wszystko objęte jest ścisłą tajemnicą.

Zrobienie Silent Hill było ich marzeniem, wiele razy o tym wspominali........a w końcu zrobili i to z przytupem
    ponieważ gra jest arcydziełem, zapisali się tym w historii gamingu.
    Tak że nie napalam się, ale ta wzmianka może mieć kontynuację.
  • Re: Czyżby przeciek? Autor: ~AB [185.157.14.*]
    W tej firmie po takim remaku musi się teraz dużo dobrego dziać i niebawem pewnie się o tym usłyszymy.
  • Re: Czyżby przeciek? Autor: ~Sonrob [89.78.37.*]
    Nie trzeba żadnych przecieków. Wiadomo, że kolejna gierka będzie hitem. W końcu doświadczenie zaprocentuje i to na rachunek Blobcia!
  • Re: Czyżby przeciek? Autor: ~AB [185.157.14.*]
    I TO JEST GŁOS ROZSĄDKU ;-)
[x]
BLOOBER -0,58% 25,60 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.