• piekna zwała wisi emruś Autor: ~pg [79.190.247.*]
    idzie ładne budowanie głowy na formacji rgr , współczuję tym co patrza na wykres i sa spokojni jak trzymanie tego balonika na aktualnej wycenie idzie kilkoma akcyjkami kolegów emryka alias albercik R . Ponadto sam wykres RSI zapowiada piekną zwałeczkę podobną do poprzednich
  • Re: piekna zwała wisi emruś Autor: ~Emrek [178.43.250.*]
    Zmień pampersa golasie
  • Re: piekna zwała wisi emruś Autor: ~akcjonariusz [83.22.31.*]
    Z głowami to różnie bywa, jedne są pojętne, drugie się wciąż uczą i budują.
  • Re: piekna zwała wisi emruś Autor: stachsgh [31.61.248.*]
    Też to widzimy...
    Osobowość mnoga ? hihihihi
  • Re: piekna zwała wisi emruś Autor: ~Trader [203.159.81.*]
    Idzie zwała i to dzięki zarządowi. Brak sprzedaży ! Przychody dramatycznie spadają
  • Re: piekna zwała wisi emruś Autor: ~zinho [46.112.80.*]
    jest i naczelny guru, co ponoć sprzedał po 39 wsiadł na gruby papier z WIG20 i miał już nie zaglądać na forum:)
  • Re: piekna zwała wisi emruś Autor: ~pg [83.11.52.*]
    Dnia 2025-01-08 o godz. 20:22 ~zinho napisał(a):
    > jest i naczelny guru, co ponoć sprzedał po 39 wsiadł na gruby papier z WIG20 i miał już nie zaglądać na forum:)

hehe dyzma ze stajni emryka z tego samego kabla dał głos , spię na gotówce a zagladam bo zwała tu idzie a na podrygach balonika można zawsze cos ugrac tylko ta płynnośc żenujaca nie ma komu potem sprawnie tego ożenić

• Re: piekna zwała wisi emruś Autor: ~Inwestor [5.102.67.*]
    Jak masz pisać herezje to idź na forum Rafako sobie pisz cuda objawione. Robicie 20 tematów o niczym pisanie totalnych głupot
    rozumien zołnierzu emryka , że kółko rożancowe dopuszcza jedynie wątki typu essa essa ale tanio zaraz 100 200 a potem pincet , tak samo lescze było na livechat obecnnie text 3 lata temu pukałem do ich pustych główek jak było po 120 - 140 a dzis jest 50 z hakiem tak koncza inwestorzy długoterminowi pozbawienii częsci kory mózgowej ,
  • Re: piekna zwała wisi emruś Autor: ~zinho [212.244.210.*]
    pg - sądząc po twoich postach i po tym, że masz rzekomo dorosłego syna, to domyślam się, że najmłodszy nie jesteś. Nie wiem, być może wychowałeś się jeszcze w czasach kiedy starszy nieważne co powiedział to miał rację, a ponieważ te czasy przeminęły to teraz próbujesz sobie to zastąpić na internetowym forum. Kiedyś może do ciebie dziadku dotrze, że AT nie jest nieomylną wyrocznią, ba, może kiedyś pojmiesz, że z fundamentami nigdy nie wygra. Jak już poświęcasz swój czas na pisanie swoich przemądrzałych postów to byś chociaż zerknął, że w 2 dni złapali dwie umowy na łączną kwotę 50 baniek, a dodatkowo jedna dotyczy magazynów energii - co potwierdza, że ELT poszerza swoją działalność i otwiera im to sporo możliwości. Zajrzyj czasem ignorancie na strony Taurona, PSE, PGE itd. i w zakładkę przetargi i wtedy może się przekonasz, że na tym rynku kontrakty leżą na podłodze i wystarczy się po nie schylić - dlatego ELT miał rekordową marżę po 3q, bo kontraktów jest tyle, że może sobie startować w tych najatrakcyjniejszych. Skoro już przywołałeś TXT - to na koniec ci tylko dodam, że spółka leci na łeb nie przez twój wykresik, tylko przez to, że traci klientów, więc jest to jednoznaczne z ograniczonymi szansami na zwiększanie zysku. Aha i może poczytaj trochę, zdobądź trochę wiedzy lub popytaj kogoś kto siedzi w branży AI, to się dowiesz, że spółka predyspozycji do wzrostów jakie robiła już nie ma.
  • Re: piekna zwała wisi emruś Autor: ~Etim [185.192.71.*]
    Jedź do wrocławia i pogadaj z ludźmi z zarządu. To są przypadkowi ludzie bez doświadczenia. Wytłumacz emerytowanemu żołnierzowi co to biznes. To jest inny czasookres i wymiar. Wszyscy w branży śmieją się z Elektrotimu. Elektrotim nie ma własnych ekip montażowych. Musi się prosić o podwykonawców. To co było ma granicy z Białorusią to był złoty strzał . 100 mln straż zapłaciła ekstra. Kontrakty nie leżą na ulicy dlatego Elektrotim zaliczył zapaść na rynku. W ciągu 3 lat mieli dwa duże kontrakty na granicy ok 700 mln zł. Czyli firma była uzależniona od jednego kolegi na granicy. Elektrotim nie zdobywa dużych kontraktów w energetyce czy przemyśle. 4 lata temu odszedł Dyrektor Handlowy z Klientami.
    Zysk jest wyłącznie z projektu na Białorusi , sprzedaży Procom, sprzedaży Zeusa, sprzedaży siedziby. Jak chcesz możemy się spotkać przy piwie i pogadać. Elektrotim nie posiada nawet biura projektowego.
  • Re: piekna zwała wisi emruś Autor: ~Inwestor [5.102.65.*]
    Zbieg okoliczności masz x firm radzących sobie gorzej od Elektrotim i się trzymają bardzo dobrze. Nie ma tam troli piszących herezję jak by znali wszystkie strategiczne dane nie podane do publiki. Spółka działa w sektorze strategicznym jakim cudem ma upaść ? Wyniki z roku na rok coraz lepsze. Wydaje mi się że pociąg odjechał niektórym już w głowie porządnie się odkleja i piszą magię
  • Re: piekna zwała wisi emruś Autor: ~Etim [31.171.130.*]
    Jak coraz lepsze. Wyniki są coraz gorsze a zadłużenie jest bardzo duże. Zajrzyj do sprawozdania finansowego. Masz spadek przychodów 18.%
    Jak któryś rzeczy nie rozumiesz to się pytaj.
    Zawsze bazuj na źródłach
    https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2024-11/Grupa-ELEKTROTIM-raport-za-lll-kwartal-2024_202411211024663739.pdf
    Dnia 2025-01-08 o godz. 21:09 ~zinho napisał(a):
    > pg - sądząc po twoich postach i po tym, że masz rzekomo dorosłego syna, to domyślam się, że najmłodszy nie jesteś. Nie wiem, być może wychowałeś się jeszcze w czasach kiedy starszy nieważne co powiedział to miał rację, a ponieważ te czasy przeminęły to teraz próbujesz sobie to zastąpić na internetowym forum. Kiedyś może do ciebie dziadku dotrze, że AT nie jest nieomylną wyrocznią, ba, może kiedyś pojmiesz, że z fundamentami nigdy nie wygra. Jak już poświęcasz swój czas na pisanie swoich przemądrzałych postów to byś chociaż zerknął, że w 2 dni złapali dwie umowy na łączną kwotę 50 baniek, a dodatkowo jedna dotyczy magazynów energii - co potwierdza, że ELT poszerza swoją działalność i otwiera im to sporo możliwości. Zajrzyj czasem ignorancie na strony Taurona, PSE, PGE itd. i w zakładkę przetargi i wtedy może się przekonasz, że na tym rynku kontrakty leżą na podłodze i wystarczy się po nie schylić - dlatego ELT miał rekordową marżę po 3q, bo kontraktów jest tyle, że może sobie startować w tych najatrakcyjniejszych. Skoro już przywołałeś TXT - to na koniec ci tylko dodam, że spółka leci na łeb nie przez twój wykresik, tylko przez to, że traci klientów, więc jest to jednoznaczne z ograniczonymi szansami na zwiększanie zysku. Aha i może poczytaj trochę, zdobądź trochę wiedzy lub popytaj kogoś kto siedzi w branży AI, to się dowiesz, że spółka predyspozycji do wzrostów jakie robiła już nie ma.

misiaczku mam ponad 50 lat to fakt i duze dośiawdczenie zyciowe w tym 20 letni staż na gpw oraz zawodowe jako mecenas wieć dla takich dzbanów jak ty i twoi kumple jestem Panem Mecenasem . Waswze pokolenie po pokolenie w 80 % jak juz to jedynie formalnie wykształconych matołków z płytką powierzchowną wiedzą
    ad mritum At to wyrocznia a na banaowej tym bardziej, tyko że tu jest zdecydowanie bardziej sterowalna , jakby nie łamanie kolejnych opórów ilością śmiciowych papierów po kilka sztuk przez kierownika tut spóldzielni to 40 by dalej kwiczało . To jest spółka wykresowa wybitnie tylko ostatnio co raz mniej płynnna , tu nie wyskoczzysz z wiekszej ilości papiera , aby zwały nie zrobić wiec na tych pizomach mówię dziekuję ,

co do teksta nic w niecie nie ginie sztuka było przewidzie zwałe jak było po 120 -140 wtedy takim lesczom jak ty tabuze kilkaktrptnie uświadamiałem , że żadne 200 czy pincet nie bedzie bo rozwój spólki tj wzrost bazy kliejntów się zatrzymał a to jedynie napedzało papier, potem były tylko odbicia w trendzie spadkowym które wykorzystywałem , zanim zatem chłopcze zabierzesz głos dokształc sie , poczytaj , a przypomnę ,że na text widziłam zmiane trendu po przebicui 30 zł a zachwalałem do kupna po przebicu 25 a potem dotkneło na podwójnym szczycie 140 i nie była to analiza wsteczna zawsze skuteczna tylko rok do przodu nadanżasz? Tu bedzie podobnie bo rsi w dłuzszym terminie nie kłamie ,i tu zawsze działało wiec nie ma powodów żeby teraz przestało pierwsze zasypanie spłdzielcy po lewej stronie arkusza i juz łapek z papierem nie podłoży bo zrozumie że w tej zabawie nie jest juz sam.

Zrozuminie at jest berdzo proste tylko nie dla leszczy i kolegów emryka bo to jest dla nich wiedza tajemna , at jest po to żeby streować rynkiem wedłuch pewnych znanych schamatów i jedynie co można zrobic to sie pod to podłaczyc , skoro 2+2 jest 4 to ponado 100 lat doświdczeń wykresów każe przypusczać ze okresloine dane na wykresie dadza zadane uprzednio równanie . Niektóre schamaty działą mnie lub bardziej ale owczy pęd i biezgraniczna miłośc do papiera zawsze sie konczy klęską lescza, vide szał swego czasu na cdr z okolic 450 i tym akcentem na dziś żegnam tut forum nocnikowych inwestorów a ja póki co stoje sobie z boku i "paczę" na dumę opłaconago abonametowo emeryta jak sie podnieca i pisze posty co 5 minut o niczym
  • Re: piekna zwała wisi emruś Autor: ~Inwestor [5.102.67.*]
    Dziadek pod pierzynę idź już
    Ile wirtualnych operacji dzisiaj przeprowadziłeś ? Pampers masz świeży czy do wymiany ? Znafca od zysków wybawca hihihi
    emryk an inwestorek jedyne co wam dyzmy gpw zostało to wspólne poklepywanie sie po plecach , tak trzymać mam darmową rozrywkę
  • Re: piekna zwała wisi emruś Autor: ~Inwestor [31.0.53.*]
    Nic nie wymieniłem czekam spokojnie na spadek z kapitałem wejdę w odpowiednim momencie. :)
  • Re: piekna zwała wisi emruś Autor: ~Etim [31.171.130.*]
    Emrek jakie ma kompetencje emerytowany wojskowy w zarządzie Elektrotimu hihi
[x]
ELEKTROTI -1,34% 51,40 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.