Ongeno wejdzie przez medcamp a synerga jak zawsze na lodzie tam jest za duże ff.. a tu pięknie już w miesiąc 100 proc .. Synerga zostanie na lodzie zapamiętajcie moje słowa ..
Nie wiem czy zwróciliście uwagę że to ja przewiduje tu większość ruchów Januarego .. aż sam oze się zastanawia kim jestem i skąd mam takie infa .. wklejam post w którym przewidziałem upadek igloo .. jeszcze wtedy oze napisał żebym poczytał .. tydzień później już było info o upadku igloo .. Dnia 2024-12-07 o godz. 13:55 ~ Szeryf napisat(a):> No musi kupic sam od siebie bo inaczej cena nie wzrosnie i nie zacheci ulicy .. a po za tym to tradycyjnie nic sie nie dzieje .. pompy ciepta kolejna nie trafiona inwestycja ..POCZYTAJ O IGLOO. NA EXPORT POMPY PLYNA STRUMIENIEM
—— teraz wam mówię ongeno przez medcamp a synerga zostaje na lodzie tam jest za duże ff za dużo ulicy by zarobiło a to nie ulica ma zarabiać .. mediano jest idealny do ongeno ..
Dnia 2025-01-08 o godz. 12:50 ~Piotr napisał(a): > Oj coś czuję że pocichutku jak wszyscy patrzą na jrh i synerge to medcamp i będzie miał największe zwroty .. tam 20 lekko .. małe ff
CAŁE TRIO ALE NAJWAZNIEJSZY DLA JANUAREGO JEST JRH
I nasz makler OZE spec od wszystkiego, od pomp.ciepla, paneli i na każdym wieżowcu ogniw od saule! Cenowej w każdej biedronce! Pamiętam o testach i szczepionkach od mecapm hahah noo doktor Hans z kawalerki dawaj nasz fachuro! Idą piękne czasy dla jrh hahah już niedługo prędko tuż tuż hahah
Wygląda to na sztuczną inteligencję i wygląda że pięknie się spółka zadomawia na rynku amerykańskim .. teraz wiadomo dla kogo latają pakiety .. i wiadomo dlaczego spokojnie i bezstresowo obejmowali akcie po 12 zł .. rynek amerykański .. nie chcę was straszyć .. ale …. Jp Morgan .. te sprawy .. a wdrożenie SM na tamten rynek .. oj oj ..
Dnia 2025-01-09 o godz. 20:14 ~Ksionc napisał(a): > I ten audyt synergia.może być bardzo interesująco,jak wypali te stwardnienie to będą wielkie pieniądze.
JEDNE INFO O WDRAZANIU KOMERCYJNYM SM A KURS W KOSMOSIE.WSZYSTKO UKLADA SIE W JEDNĄ CAŁOŚĆ
Chłopie ile mamy to obserwować to już chyba 3 rok piszesz obserwować .. a tu wielka lipa .. lornetka do lasu i sikorki można obserwować .. będą tu w końcu jakieś ruchy ??? Co to tylko to SM się liczy ?? A jak nie wypali to co ??? Jaki audyt?? Znowu .. napisane tak żeby emocje u naiwnych wywołać … to zwykła spółka do sprawozdań .. innogwne też taka wzięło i wiele innych spółek robi to samo .. nigdzie nie jest napisane że to audyt .. tylko zwykła spółka do rozliczeń finansowych … i pytanie kiedy umowa z campus al .. bo chyba o tą umowę chodziło widać że wynaleźli spółkę o podobnej nazwie włożyli 2 mln .. i udają że to o tą umowę chodziło … do lutego miała być umowa z campus Al… i tak jak ktoś pisał to chyba nie wypali hehe ..
Oze —- coś mi sie wydaje że to kolejna podpucha z twojej strony że najważniejszy dla Januarego jest jrh .. żeby się czasem nie okazało że MEDCAMP poleci na 80 a jrh w miejscu zostanie .. i jak pisałem wcześniej tam będą największe zwroty .. wszystko na to wygląda .. nawet jak poleci na 10 zł to już będzie pięknie .. a tu wszyscy wpatrzeni w Jrh a tam MEDCAMP ucieka ..
Dnia 2025-01-08 o godz. 10:24 ~Oze napisał(a): > BEDZIE SIE DZIALO
SPOTKANIE JANUAREGO Z AMBASADOREM I BIZNESEM ARABII SAUDYJSKIEJ.ONI MAJA KASE A JANUARY WIELKI BIZNES DO ZAOFEROWANIA.LECZENIE SM MOZE BYC TYM BIZNESEM.TO MUSI BYC COS SWIATOWEGO I GLOBALNEGO