ja dziękuje ale z zakupu nie skorzystam ... na chemosie zarobiłem wystarczająco przez 2 dni Jutro jeszcze 1 papier (XXX) kupie i rozpoczynam wakacje : )
chlopaki sprzedal po 2,10.... papier jest w trendzie wzrostowym o czym mowia wszystkie wskazniki... mala korekta jest naturalna.. - w granice 1.82.... mysle ze w przyszlym tyg zobaczymy 2,50 pzdr :)... pod koniec sesji niezle ktos skupowal akcje w duzych ilosciach.... kto cierpliwy i nie spanikuje - zarobi :)
ja też... ale ja kolegów nie obrażam :) powiem tak warto czasami pohandlować sam ze sobą bo nie wiecie wówczas w którą poleci... a tu jak wiatr zawieje to ucieczka albo kiszonka i nagonka.... ochłońcie a nie posty trzaskacie.... NA JUPITERA NA JOWISZA :)
Co macie pietra że nie odkupicie ? lepiej piszcie o spółce a nie naganiajcie na spadki.Jutro kto bedzie sprzedawał to jest fajtłapa .Akcje celowo zostały zwalone.Jutro to tylko skup.
ja w tego śmiecia już nie wchodzę narazie .. chyba że pojawi się za jakiś czas tendencja wzrostowa i spadnie do 0.70 to pomyśle .. w tym roku dziękuje bardzo
ohh co za poziom retoryki brawo!! 20% w 3 dni, 50% na chemosie, co za leszcz kupił ode mna za 2.10 itd, itp. jeszcze raz brawo! ale nie wiem dlaczego jestem pewny na 100% że w twoich marzeniach, nikt normalny takich rzeczy nie pisze, ile zarobił, gdzie i jak, bo w realu na pewno UDUPIŁEŚ jak stara musztarda!
Rafale nie chwal sie ile to zarobiles, i nie obrazaj innych, To jest bardzo dobra społka i jeszcze Ci bedzie głupio ze sprzedałes jak bedzie po 3-5 zł .Napewno bedziekwestia czasu . Jedz sobie na te swoje wakacje i nie rob paniki .
odpał będzie w momencie jak ugruntuje się wzrost Energopolu, który podał wyniki zadowalające i to tylko od akcjonariatu zależy, jak szybko go docenią, a JUpiter pójdzie wślad za nim, choć pewnie nie w takim wymiarze. Widać gołym okiem, że kurs Jupitera zachowuje się proporcjonalnie do kursu Energopolu. Wzrosty i to spore będą, wkrótce.
Myślę, że do końca sierpnia mamy spokój na papierze, bo termin publikacji raportu za II kw. przesunięto na 31.08. W dodatku cały czas niepewność jeśli chodzi o fundusze inwestycyjne. Ja kupiłem, poczekam :)
Pzdr
Podobna sytuacja była na Skyline Investment. Na razie spółki z WIG20 poszybowały, więc może w połowie miesiąca cuś się ruszy. So, all good things to those who wait...
generalnie gram dt ale po wniklwej analizie wszedlem w ten papier na dluzej ma wyniki a potwornie niedowartosciowany jak wig20 sie nasyci to takie perelki beda mialy wziecie po ostatnim skoku papier musi sie odleszczyc cierpliwi zbioraplony duzych zyskow robert
No panooowie,
Czasem przecie warto zakisić na dłużej.
Wiem po sobie :-D
Ja już nie wyjdę bo mnie ubrano za dwójkę.
Czekajcie, weekend, pogoda piękna - śmigam na Hel :D
Powodzenia w inwestycjach