Banki prześcigają się w lokatach można nawet założyć lokatę na 8%, ale tylko na trzy miesiące natomiast tutaj praktycznie 10% wchodzi w 2-3 tygodnie a optymistycznie jeśli tylko uruchomią produkcję preparatu to będzie chodził po 150
Jak uruchomią produkcje to będzie 350-500 zl , wystarczy policzyć po.ile te leki mają sprzedawać ( 250-1000 euro ) przy marży ok 50% . Dane od analityków.
Tutaj będzie sympatycznie, ale z cierpliwością i opanowaniem, to, że parę złotych poszło na akcji przy takich warunkach na BCX to żaden powód do paniki, Macie okazje żeby dokupić. Beton zostaję leszcz ucieka, korzystać.
CZEŚĆ JAŚ Zastanawiam się czy to jesteś tym samym Jaś co 2021 roku bardzo mocno promował zakup JSW i byłeś tam na forum Dzięki Twoim argumentom między innymi dokonałem zakupu po 18 zł a doszło do 80 ja sprzedałem po 60 ale i tak byłem bardzo zadowolony Jezeli to nie jest Twoją tajemnicą to czy możesz zdradzić jakie spółki masz w portfelu Czy Twoim zdaniem warto jeszcze zakupić CDR
Niestety .... fatalnie komunikacyjnie prowadzona firma i być może nie do końca grający pod drobnego zarząd. Zobaczymy.... Tyle dobrego że na Bioceltix mam niską średnią i to mi wynagradza ten SDS, który był kiedyś dla mnie nr 1
A kogo interesują twoje dziwne opowowiesci o tulum i o tatku co profesorami pomiata? Pamiętasz jak się produkowalas na forum genomtec? a potem wyszlo że ty nie z tulum tylko z sosnowca.