• Przywaili mi taką cenę za OC AC NW Autor: ~Himan [37.120.232.*]
    I bez możliwości negocjacji, że zmieniłem ubezpieczyciela w ciagu 1 dnia. Wystarczyło udać się do najbliższego salonu i poprosić o ofertę z puli dealerskiej a te często są na ryczałcie w pakiecie. Co ciekawe udało mi się to przy 12 letnim samochodzie. Efekt 3600 zamiast 6000 . Porażający przykład próby rżnięcia stałych klientów z dużych aglomeracji o statystycznie wyższych dochodach. Zachęcam wszystkich do porównywania ofert, żyjemy na rynku konkurencyjnym. Tak zakończyła się moja 10 letnia przygoda z PZU . W ciagu roku podjemujemy często w pośpiechu 20 decyzji ktore kosztuja nas czesto po 1000- 3000 zł każda. Zalecam zwolnić i ostrożność w czasach tego zdzierstwa. A na akcjach zarobiłem i dziękuję. Życzę im coraz więcej świadomych klientów.
  • Re: Przywaili mi taką cenę za OC AC NW Autor: ~Omnibus [5.173.166.*]
    Nie wiem co to za auto 12 letnie ale chyba brednie opowiadasz, chyba że nie masz zniżek i wiele punktów...Ja za auto wartości 50 tys płacę 1800 zł full pakiet
  • Re: Przywaili mi taką cenę za OC AC NW Autor: ~jojne [31.61.242.*]
    A ja mam zniżki w programie mojeakcjepzu i płacę grosze za polisy
  • Re: Przywaili mi taką cenę za OC AC NW/hiHiman Autor: ~mabmab [83.20.244.*]
    i wreszcie PZU stosuje polityke cenowa jaka powinna obowiazywac od dawna. Masz swiadomosc ze sa samochod 12 letni w wielu krajach jest wylaczony spod ubezpieczen AC? I jeszcze jedno czy naprawde przczytales OWU tej genialnej oferty ktora dostales?
  • Re: Przywaili mi taką cenę za OC AC NW Autor: ~Pre [89.64.3.*]
    Od ja chcieli 2400 a w Uniqa zapłaciłem 1400 za auto. 25 lat bez żadnej szkody
[x]
PZU 0,47% 60,30 2025-09-19 17:04:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.