• Cudze chwalicie , Autor: ~Inwestor [89.151.40.*]
    swego nie znacie - sami nie wiecie co posiadacie .
  • Re: Cudze chwalicie , Autor: ~Marysia [83.31.214.*]
    Z tych co nie wiedzą co posiadają to już chyba tylko ja zostałam. Zresztą nikogo już tu nie ma po tym zjeździe z 4,20 zł na 1,60. Tylko kto odebrał od nich akcje?
    A może to już czas wzrostów? Jeśli wierzyć informacjom ze sprawozdania to w drugiej połowie roku powinny zacząć pojawiać się w raportach zmiany na plus. Tylko prawdopodobnie jeszcze ta emisja przed nami.
  • Re: Cudze chwalicie , Autor: ~KR [31.182.222.*]
    Dnia 2025-01-02 o godz. 18:23 ~Marysia napisał(a):
    > Z tych co nie wiedzą co posiadają to już chyba tylko ja zostałam. Zresztą nikogo już tu nie ma po tym zjeździe z 4,20 zł na 1,60. Tylko kto odebrał od nich akcje?

Dnia 2025-01-03 o godz. 20:48 ~Marysia napisał(a):
    > A może to już czas wzrostów? Jeśli wierzyć informacjom ze sprawozdania to w drugiej połowie roku powinny zacząć pojawiać się w raportach zmiany na plus. Tylko prawdopodobnie jeszcze ta emisja przed nami.

Marysiu mylisz się są tu ludzie którzy kupowali akcje po 60 gr i spokojnie sobie trzymają. Spółka już zakończyła postępowanie układowe z wierzycielami i teraz będzie się spokojnie rozwijać.
    Po co rozpowszechniasz plotki o nowej emisji akcji ? Chcesz jeszcze cos dokupić ?
    Interbud ma wystarczającą ilość kasy sprzedaje działki.... kupuje nowe... spokojnie sobie pracują.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/INTERBUD-LUBLIN-S-A-Postanowienie-Sadu-o-wykonaniu-ukladu-przez-INTERBUD-LUBLIN-S-A-8862266.html
    Nie chłopaki, nie chcę już dokupić. Nie mam za co. Dom buduję i wszystkie oszczędności pochłania budowa. Nie wiem czy uważnie czytaliście ostatni raport, ale w nim zarząd przypomina, że uchwalono emisję do 5 mln akcji. Ostatnia z nich to było coś około 3 mln, więc mogą jeszcze wypuścić około 2 mln. Doczytajcie.
    Jak dobrze pójdzie to za jakieś dwa lata może pójdzie to na cenę z rekomendacji.
  • Re: Cudze chwalicie , Autor: ~Danzel [88.156.144.*]
    Ktoś się ustawił na kupnie z dużym pakietem i nawet ktoś tam mu oddaje. Ryzykowne kupowanie przy takich obrotach, może on coś wie, albo tyle co my. :)
    A co to za wzrosty trzeci dzień z rzędu? Nie za dużo tego dobrego?
    Może coś z tego trzymania akcji będzie?
  • Re: Cudze chwalicie , Autor: ~Danzel [88.156.144.*]
    Zobaczcie jak na ENI szarpią a tu nędza.
[x]
INTERBUD -0,45% 2,19 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.