• 2025 Autor: ~tanecznymkrokiemLucc [89.64.34.*]
    Partnerstwo strategiczne w mRNA umowa partneringowa na MASH, zainteresowanie usp7.

Kurs niski trzycyfrowy na koniec roku of kors.

Tego sobie i Wam życzę
  • Re: 2025 Autor: ~Ja [89.64.13.*]
    Nawzajem
  • Re: 2025 Autor: ~Rentier2 [172.226.62.*]
    Pora wchodzić czy jeszcze poczekać? Dziwnie zaczyna rosnąć
    W biotechu jest jak w lotto. Jak podpiszą pożądny partnering to będzie mocne up. Jeżeli nie to będzie kiszenie i spadki. Sam musisz zdecydować czy firma jest dla ciebie wiarygodna.
  • Re: 2025 Autor: ~taktak [37.30.30.*]
    Zarzad zmarginalizował tą spółkę w branży finansowej. Prezes dużego funduszu powiedział że już się nie da nabrać na obietnice bez pokrycia. Żaden kapitał nie będzie budował kapitalizacji tej spółki w długim terminie. Po partneringu jak wogole dojdzie do skutku, będzie strzał i ucieczka tych, którzy dali się nabrać i zostali inwestorami długoterminowymi. Partnering będzie ciasną furtką do ucieczki.
    Wiara w to że tu będzie budowanie wartości jak na CDRed jest już żartem dla rynku.
    Pan Sołowow niech sobie dba o swoją spółkę i życzę mu samych sukcesów.
    Wspaniale. W biznesie nie ma sentymentów. Jeżeli będzie sukces w postaci wyników w którymś we wskazań to będzie zainteresowanie. Kropka.
  • Re: 2025 Autor: ~tatak [37.30.30.*]
    Chyba nie zrozumiałeś wpisu powyżej.
    Nie będzie żadnego zainteresowania inwestowaniem w tą spółkę. Po ogłoszeniu umowy partneringowej będzie wychodzenie przez ciasne drzwi i ubieranie na obrotach nowe ofiary, które zostaną z opakowanym jajkiem na długi termin.
  • Żona Cezara i Samarytanin w jednym Autor: ~Pytek [37.47.244.*]
    Polecę premierem
  • Re: Żona Cezara i Samarytanin w jednym Autor: ~Pytek [37.47.244.*]
    Repeta. Polecę premierem
  • Re: Żona Cezara i Samarytanin w jednym Autor: ~Pytek [37.47.244.*]
    Próba 3. Polecę premierem "na moje oko" to co opisał #taktak to kwintesencja euforycznej dystrybucji, co w tym złego? Robienie z tego sensacji jest równie zabawne jak oczekiwanie spotkania samych dziewic w domu publicznym. Ekscytacja jak z odkrycia, że niedźwiedź s.a w lesie. Pozostałym życzę samych sukcesów w Nowym Roku
  • Re: 2025 Autor: ~Ja [89.64.7.*]
    To chyba ty nie zrozumiałeś. Twoja wersja nikogo nie interesuje oprócz ciebie. W biznesie nie ma sentymentu. Jeżeli da się zarobić to się zarabia. Niezależnie czy się kogoś (zarząd) lubi czy nie.
  • Re: 2025 Autor: ~Student [93.105.176.*]
    A ty co? wyrocznia delficka?
[x]
MOLECURE 1,89% 5,40 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.