Alicja, nie za dużo tego kompotu z maku przy wigilijnym stole? W normalne dni się ograniczasz, a tu proszę – wpadłaś w króliczą norę. Po tym tekście o apartamencie w Monako nadal mam dobry humor! Mam nadzieję, że cię kiedyś Cygan przygarnie do taboru, ale teraz, kiedy co druga feministka to Kobieta z Brodą, musi ci jakąś inną fuchę znaleźć.
Po tym tekście o apartamencie w Monako nadal mam dobry humor! Mam nadzieję, że cię kiedyś Cygan przygarnie do taboru, ale teraz, kiedy co druga fe-ministka to Kobieta z Brodą, musi ci jakąś inną fuchę znaleźć."
Po tym tekście o apartamencie w Monako nadal mam dobry humor! Mam nadzieję, że cię kiedyś Cygan przygarnie do taboru, ale teraz, kiedy co druga f-stka to Kobieta z Brodą, musi ci jakąś inną fuchę znaleźć.
Maku już nie tykam od... odkąd podejalam decyzję o odstawieniu pewnych środków. Czasami tylko wypije coś mocniejszego, ale nie każdego dnia. Zwykle w Tulum, chociaż Sosnowiec też ma swój klimat żeby coś łyknąć.
Testy będą miały na celu wykrycie Raka i/lub Nowotwory. Oni wiedzą doskonale jak dużo ludzi zaszczepionych jest zagrożona schorzeniami wyżej wymienionymi. Niektórzy eksperci i statystki podają, że już w 2025 roku 30% ludzi zaszczepionych zachoruje z powodu Raka lub Nowotworów!
Tak wiedzą to. Tatko spotyka się z tymi wszystkimi profesorami i ustala co ma się dziać. Wczoraj na Jarmarku we Wrocławiu spotkał Pankiewicza, doszło do szarpaniny, padły pojedyncze ciosy. Miron z nim był, znowu tłumaczył się Tatce co te badania tak długo trwają. Tatko chciał juz go szarpnąć, ale ten od finansów prosił żeby nie robić awantury.
Niedługo zacznie się masowe testowanie ludzi na wykrywanie Raka czy Nowotworu i 30% zaszczepionych przeciw Covid19 będzie miało pozytywny test. Będzie się działo...