• Transakcja pakietowa Autor: ~Fan [37.47.177.*]
    Po cenie za jedną akcję 8,40 zł...
    Ciekawe
  • Re: Transakcja pakietowa Autor: ~Sowa [83.24.73.*]
    Tarcza podatkowa
  • Re: Transakcja pakietowa Autor: ~M78 [81.219.166.*]
    https://stooq.pl/t/bt/?s=ots

O dwóch innych z 20 grudnia po 15 zł za szt nie wspomniałeś jakoś,,,
  • Re: Transakcja pakietowa Autor: ~foxinvestor [89.64.90.*]
    Dnia 2024-12-28 o godz. 17:28 ~M78 napisał(a):
    > https://stooq.pl/t/bt/?s=ots
    >
    > O dwóch innych z 20 grudnia po 15 zł za szt nie wspomniałeś jakoś,,,

nie pasuje mu do narracji, odkąd sprzedał akcje pod płaszczykiem "neutralnego" próbuje przemycać tylko negatywny przekaz, nie ma sensu zwracać na niego uwagi, nikt normalny i tak nie kupi/nie sprzeda akcji bo jakiś "Fan" na bankierze napisał o pakietówce po 8zł :)
  • Re: Transakcja pakietowa Autor: ~Fan [78.10.7.*]
    Wrzucam dla równowagi tych ciągłych euforycznych wpisów ("im gorzej, tym lepiej"). Wasze zarzuty wobec mnie równie dobrze działają w drugą stronę, wobec was (jakoś tej informacji nie udostępniliscie, a kolega M78 wydaje się tu spędzać 24/7).

No tylko jak coś nie jest "po linii", to od razu uwiera.

Życzę powodzenia!
    A i moim celem nie jest sklonienie nikogo do podejmowania decyzji, chyba nikt normalny takiego wpisu by w ten sposób nie odebrał.

Być może liczyłem na jakąś dyskusje, poza ciągłym przypominaniem ile spolka wypłaciła w przeszłości dywidendy. Ale być może też było to naiwne.
    Oczywiście że zaglądam często... wpakowałem sporo kasy w akcje i zamierzam dołożyć drugie tyle... warto pilnować wytypowanych spółek... także i tutaj na forum... choć na mnie bzdurne wpisy nie działają... spekulanci zrobią i napiszą wszystko... byle zebrać papier za grosze...
    Szukając pozytywów... dzięki temu ja także taniej dobieram... ;D
    I tak wiem że już Was "uwieram"... ciężko znosić pozytywne kontrargumenty gdy się na siłę tworzy negatywną narrację...
    No tak, albo nie zrozumiałeś, albo celowo odwracasz kota ogonem - wszystkie Twoje 3 posty "obok" tego o czym pisałem.

Ja się żegnam, nie ma sensu dłużej się tu udzielać. Jeszcze raz powodzenia wszystkim.
    Na pewno tęsknić nie będę za kimś piszącym o "pakietówce" za 8.40... nie wspominającym o wielokrotnie większych transakcjach po 15...
[x]
OTLOG -0,68% 14,56 2025-10-13 13:05:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.