• Dołek na 9,5 zł ?! Autor: gruby-cygan [89.64.105.*]
    Czas na optymalizację zakończony.
    Zobaczymy co dalej... :)

W styczniu będzie popyt / skup na IKE
  • Re: Dołek na 9,5 zł ?! Autor: ~MedTechBio [77.89.108.*]
    Dziękuję za ten rok, zwiększyłem ilość akcji o 100 proc, wszystko dzięki panice która powstała. Teraz czekam na start II fazy.
  • Re: Dołek na 9,5 zł ?! Autor: ~Alicja [37.31.40.*]
    Wyjdzie na to że wszyscy kupili po 10zl tylko ten niemądry fundusz sprzedał
  • Re: Dołek na 9,5 zł ?! Autor: ~tomek [31.0.123.*]
    Fundusz PFR jest w spółce od początku- gdy jeszcze była spółka z o.o. w 2013 roku. Przy zmianie na spółkę akcyjną udziały były przeliczana na akcje po 1 PLN. (czyli inaczej mówiąc fundusz ma akcję po 1 PLN). Dziwne, że po 11 latach sprzedaje? Głupi fundusz powiadasz...
  • Re: Dołek na 9,5 zł ?! Autor: ~Alicja [37.31.40.*]
    Głupi bo sprzedaje przed sukcesem podobno w przyszłym roku. Nawet powiedziałabym że działają na szkodę tego funduszu :) Oczywiście jeśli nie ma drugiego dna....
  • Re: Dołek na 9,5 zł ?! Autor: gruby-cygan [89.64.103.*]
    Dnia 2024-12-23 o godz. 18:14 ~Alicja napisał(a):
    > Wyjdzie na to że wszyscy kupili po 10zl

Na pewno lepiej dokupić po 10 zł niż po 36 zł :)
  • Re: Dołek na 9,5 zł ?! Autor: ~jojne [31.61.253.*]
    W tym roku SDS optic nie wysłał subskrybentom życzeń na Święta... Przyjmijcie zatem życzenia Wesołych Świąt ode mnie.
  • Re: Dołek na 9,5 zł ?! Autor: ~Alicja [104.223.104.*]
    Wysłał, wysłał. Przyjmijcie również moje życzenia, zdrowia I sukcesów. Pozdrowienia również dla Hejterów.
    Alicja i Tatko
    Tulum 24.12.2024
  • Re: Dołek na 9,5 zł ?! Autor: ~Alicja [37.31.42.*]
    jojne, widzisz po IP wiedzą komu wysłać a komu nie. Oczywiście mnie też nie wysłali co może świadczyć, że mają w nosie drobnych. Szanuj Sagana swego, możesz mieć gorszego :)) Zdrowia życzę wszystkim i SDS po 300zl w 2025roku
  • życzenia Autor: gruby-cygan [89.64.103.*]
    Te Jawen Saste Bahtała sare Roma :)

Jezuso jamenge phenełys, dasawe jawena bahtałe i dzide Dewłesa wiecznie!
  • Re: życzenia Autor: gruby-cygan [89.64.103.*]
    Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Romów :)

Jezus powiedział nam, że będziesz szczęśliwy i poznasz Boga na zawsze!
  • Re: życzenia Autor: ~Alicja [37.31.54.*]
    Cygan dostał ducha po pasterce :)
  • Re: życzenia Autor: ~Alicja [37.31.34.*]
    Czyżby rzeczywiście dołek na 9.5zl ? A teraz zakupy na wyścigi ?
  • Re: życzenia Autor: ~jojne [31.61.190.*]
    Może kupują pod info o tej nowej kobicie w firmie?
  • Re: życzenia Autor: ~Alicja [208.78.41.*]
    Miałam propozycje od członka zarządu. Teraz życie tylko zakupem apartamentu w Monaco i odmówiłam.
  • Re: życzenia Autor: ~Alicja [37.31.34.*]
    Może. Bardziej jednak wierzę w optymalizację. Ja nie sprzedawałam ale znam kilka osób, które wyzbywaly się po kilkuset do kilku tysięcy akcji. Teraz czekają czy uda im się odkupić w okolicach 10zl Gdyby to poszło na 14zl to byliby zmartwieni
  • Re: życzenia Autor: ~jojne [31.61.190.*]
    Kupią poniżej 10 PLN.((Chyba,że pojawi się dobre info).
  • Re: życzenia Autor: alicja1992 [83.27.28.*]
    Chyba lepiej jednak wejść w Bioceltix. Mi teraz DataWalk ładnie idzie i powoli będę z niego wychodzić. Gotówka będzie i może dokupię ICE, Nocti i Bioceltix
    Ja mam sds, bioceltix, data, medinice, nocti, scpfl i genomtec. Kilka obserwowanych.
    Nie zapomnij że masz jeszcze GreenX :)
    Od kiedy Jestesmy na Ty?
  • Re: życzenia Autor: ~jojne [31.61.243.*]
    Alicjo(prawdziwa)-kupiłaś ryvu?
    Nie. To jest wóz albo przewóz. 50/50. Chociaż dla Przewięźliwkowskiego mogłabym to zrobić. Lubię go. Bywał u nas w Tulum. Klasa gość.
    W końcu nie kupiłam, koncentruje się na Bioceltix. Kupiłam trochę PURE ale to czysto spekulacyjnie zobaczyć czy mam rację i pociągną go do 23-25zl. Mój kuzyn zna dobrze Ryvu, zawodowo i twierdzi że i prezes jest poukładany dobrze i firma też. On wróży im sukces. Ja mam obawy. Może małą sumę bym zainwestowała w Ryvu ale jak napisałam koncentruje się na Bioceltix, ICE i Noctiluca, tak w kolejności. Oczywiście SDS cały czas mam w tej samej ilości. Jedynie nad czym się zastanawiam to kiedy wysiąść z DataWalk, już zarobek tam dość dobry mam ale obserwuję wskaźniki i będę tam czujna
    Tutaj można się zgodzić z podszywką, że ten Przewięźlikiewicz jest dobry i ponoć bardzo uczciwy. Ale czy to wystarczy i też zgadzam się z podszywką że tam jest 50/50
  • Re: życzenia Autor: ~jojne [31.61.243.*]
    Ja na ryvu "wiszę na haku",ale jeszcze dam szansę spółce.Bioceltix dopiero się rozkręca, w dodatku spółka staje się modna...
  • Re: życzenia Autor: ~MMM [5.184.224.*]
    Haha, słuchaj Krainy Czarów dalej.
  • Re: życzenia Autor: ~Waldi [146.70.107.*]
    Oni rozumu swojego nie mają
  • Re: życzenia Autor: gruby-cygan [89.64.105.*]
    Tamten to chyba 20 spółek trzyma, ciekawe jak on tego pilnuje :P

Na jednej coś zarobi na drugiej straci i się tak bawi :)

Cygan, jak ona ma zarobić, skoro robi 40%+ straty? Ma taki szalony portfel, że wcale się nie dziwię, że wigilię spędza przy kompocie z maku. Żeby odrobić takie straty, inne spółki musiałyby robić kilkaset procent zysku — to już jest poziom hardcore’owej spekulacji, a na pewno nie da się tego ogarnąć po opioidach.
    Do admina: Proszę nie usuwać poprzedniego wpisu, ponieważ jest oparty na wypowiedziach osoby, o której piszę. Nie naruszam niczyjego dobrego imienia, a jedynie przytaczam i parafrazuję jej własne słowa.
    No ten to jest marzyciel, tatko, tulum, wielkie biznesy, sosnowiec... no i 20 spółek
  • Re: życzenia Autor: ~jojne [31.61.245.*]
    Cyganie,czy to ty ustawiłeś zlecenie kupna 250 sztuk po 8 PLN?
  • Re: życzenia Autor: alicja1992 [37.31.34.*]
    Po 10.50 walą w rynek jak chcą. Po optymalizacji. Nie dobrze. Ci, którzy rzekomo się optymalizowali nie chcą brać po 10.50 ?
    Może Tatko tak wali?
    Poczekajmy na tę nową panią,na zmiany w RN (8 stycznia walne),na pewno pojawią się jakieś informacje.Najgorsza jest niepewność...
    Brakuje uspokojenia indywidualnych co do powrotu do notowań ciągłych i wejście spółki na główny parkiet. Nocti powróciła i z 80zl już poszła na 100zl. Tu przez 3 miesiące może być przepychanka i wojna nerwów. Tak to przynajmniej widzę. Potrzebny jasny komunikat i działanie
  • Info Autor: gruby-cygan [89.64.103.*]
    Dnia 2025-01-03 o godz. 14:33 ~jojne napisał(a):
    > Cyganie,czy to ty ustawiłeś zlecenie kupna 250 sztuk po 8 PLN?

To deje dwa i zebierem, mank naintieresu dawdumotusa!
  • Re: Info Autor: alicja1992 [83.27.64.*]
    Niestety, walą w rynek ile wlezie i zero popytu. Fund, Sagan i kto jeszcze. Brawo panie prezesie
  • Re: Info Autor: ~alicja1992 [104.223.102.*]
    Sagana nie ma już od 6 mcy a oni dopiero dzisiaj się pokapowali. Plus jest taki że nadal można brać tanie akcje.
    PS Gruby news do końca stycznia.
  • Re: Info Autor: alicja1992 [37.31.38.*]
    Teraz Cygan pisze o 5zl a jeszcze niedawno o optymalizacji, o zakupach w styczniu, o dołku na 9.5zl, jedyne co mu wyszło to dokupienie Bioceltix. Tyle
    To jest fenomen: jak ja sprzedaję akcje, to ona kupuje, a jak ona sprzedaje, to ja kupuję. Wygląda to jak scena z Alicji z Sosnowca w Krainie Dziwów — jakby zawsze siedziała na peronie, czekając na pociąg do nikąd, a potem w ostatniej chwili chwytała zębami klamkę ostatniego wagonu, który jedzie prosto na zajezdnię. Absurdalna elegancja w akcji!
    Śnij dalej....
    Do MMM-Nikogo nie słucham,interesują mnie opinie innych uczestników rynku,także szaleńców,naganiaczy,trolli i nieudaczników.Decyzje inwestycyjne podejmuję świadomie i samodzielnie.Potrafię się przyznać do błędów i porażek -na szczęście jest ich mniej niż sukcesów.
    Ja traktuję forum jako barometr nastrojów. Opinie tam zamieszczane są dla mnie mało istotne – bardziej interesują mnie statystyki. Dobrym przykładem była nagonka na CDR po premierze Cyberpunka. Kupiłem grę, wyrobiłem sobie opinię o potencjale produktu, a potem zacząłem czytać bzdury z forum.
    Tylko, że głosy wśród graczy były pół na pół, więc twoje zdanie inni mogli wziąć za bzdury. Dokładnie pamiętam te czasy
    Głosy graczy? Na PC było znośnie po premierze, ale na PS4 to już zupełnie inna historia. Zresztą, kto gra na PS4, skoro za 800 zł można było kupić Xboxa S? Ile wtedy było zwrotów? Przy Wiedźminie 4 będzie tylko premiera na PC, więc mam nadzieję, że dobrze wyjaśnią, jak Ciri przeszła i dlaczego przeszła Próbę Traw.
[x]
SDSOPTIC 0,67% 6,00 2025-11-19 13:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.