• TAK WYGLADA CAVE CRAVE!!!!!! Autor: ~Anonym [37.31.44.*]
    https://www.meta.com/en-gb/experiences/cave-crave/7527722310622065/

Dla mnie to kompletna klaustrofobia, ale niektórym osobom może się to podobać
  • Re: TAK WYGLADA CAVE CRAVE!!!!!! Autor: ~Anonym [37.31.44.*]
    Przypomina mi to "Fishing Clash", gdzie wielu graczy to prawdziwi wędkarze, którzy sięgają po tę grę w momencie, gdy nie mogą wybrać się na prawdziwe łowienie (nie pytajcie, skąd to wiem). Daje im to możliwość poczucia emocji związanych z wędkowaniem, nawet gdy są w domu lub nie mają dostępu do odpowiednich warunków. Właśnie dlatego uważam, że "Cave Crave" mogłoby stać się czymś podobnym, ale skierowanym do pasjonatów jaskiń, eksploracji i przygód podziemnych. Wyobraźcie sobie grę, która pozwala zanurzyć się w świat odkrywania ukrytych grot, jaskiń czy podziemnych korytarzy, kiedy prawdziwe eksploracje nie są możliwe.

Tego rodzaju gra mogłaby nie tylko zapewnić rozrywkę, ale także zbudować społeczność miłośników eksploracji, którzy dzieliliby się swoją pasją, opowieściami i doświadczeniami. W końcu wielu z nas marzy o odkrywaniu tajemnic natury, ale nie zawsze ma ku temu możliwości – czas, sprzęt czy odpowiednie miejsca. "Cave Crave" mogłoby być więc świetną alternatywą, która jednocześnie bawi, inspiruje i edukuje. Bez wątpienia taki pomysł miałby szansę znaleźć swoją niszę i wiernych graczy.
    Dodatkowo, gra miałaby duży potencjał na DLC. Można by dodawać nowe jaskinie, trudniejsze wyzwania czy ciekawe miejsca do odkrycia. Myślę, że niejeden gracz chętnie by coś takiego kupił, zwłaszcza jeśli rozszerzenia oferowałyby nowe, ekscytujące przygody.

Ogólnie git.
  • Re: TAK WYGLADA CAVE CRAVE!!!!!! Autor: ~Qb [37.31.60.*]
    Wow, mega gra, mega klimat.
  • Re: TAK WYGLADA CAVE CRAVE!!!!!! Autor: ~Sk0cz [37.47.124.*]
    Tak i juz na kanale discord zyskuje duze uznanie za orginalnosc ale na ich kanale jest tylko 1100osob wiec musza jeszcze sporo to rozleklamowac. Ale akurat ta gierka ma potencjal zeby stac sie popularna bardzo. Co dobrze wrozy i dla nas. Ja na pewno ja kupie bo z checia bede sie przedzieral przez te jaskinie
    Kiedyś w gierki dla zabicia czasu się grało na jakiś gry.pl, gierki.pl. marzyliśmy wtedy (pokolenie 70'-93') o czymś takim jak VR. Teraz to samo weszło na nowy poziom. Jeszcze minie kilka lat zanim stanie się normą ale wtedy już kurs spółki będzie trochę wyżej.
    My, pokolenie 96-00, też graliśmy wtedy w gry flash i to też było fajne. Marzyliśmy też o czymś takim jak VR. Właściwie tylko pokolenie z 06 miało VR w młodości.Teraz niestety mam pracę i takie tam, więc mam ciekawsze rzeczy do roboty niż gry.
    Muszą jeszcze zrobić Besiege VR i będą mieć naprawdę mocne portfolio
  • Re: TAK WYGLADA CAVE CRAVE!!!!!! Autor: ~Sk0cz [37.47.124.*]
    Tak praca, dzieci itd skutecznie zajmuja czas na gry ale wlasnie dlatego teraz staram sobie wygospodarowac momenty w nocy zeby sie znow dobrze pobawic z VR tym bardziej ze to nastepny poziom imersji i na kompa juz patrze raczej jako relikt z przeszlosci w kwestii rozrywki (pomijam ze swietnie nadaje sie Quest 3 do filmow). Odkad go mam projektor zszedl na drugi plan (chyba ze oglada wiecej niz 1 osoba)
    Nawet 15 minut dziennie gry potrafi zredukować stres związany z pracą i na chwilę odwrócić myśli od obowiązków.
  • Re: TAK WYGLADA CAVE CRAVE!!!!!! Autor: ~Znawca [37.31.142.*]
    Z tego może coś być.. I pod to kurs może rosnąć.. bo premiera monkies taka sobie..mało recenzji..liczę na tą grę
[x]
3RGAMES 0,00% 0,90 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.