• Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~Dolar [46.113.8.*]
    Jak się ustawi kolejka chętnych do oddania 2-3K od razu akcje są zabierane. Nie było chętnych na oddawanie po 20-17 PLN to teraz w panice ludzie uciekają po 8PLN i ktoś to wszystko ładnie odbiera a kołtuny spadkowe bez grosza puszą się i udają proroków w trendzie spadkowym :) komedia.
  • Re: Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~Zenek [31.182.253.*]
    piszecie tak od 120zl! jesli ktos kupil w przedziale 18zl o ktorym piszesz do 120zl to uwazasz, ze go interesuje, ze ktos jak to piszesz zbiera te akcje?? jak bedzie kurs po 1gr tez te kacje ktos bedzie kupoiwl tylko co z tego skoro Ty juz nie bedziesz mial kapitalu jkai tu zainwestowales... idz naganiaj gdzie indziej..
  • Re: Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~Dolar [46.113.8.*]
    Kupiłem po 35 sprzedałem po 89 zarobiłem 350K teraz też skupuje i żaden kołtun nie będzie mi tłumaczył 24/7 co mam robić.
  • Re: Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~Trend [37.30.38.*]
    Zrobią emisję po 5 złotych dla siebie i udziały i pieniądze będą im sie zgadzały ot co
    Mabion nic nie produkował i kosztował 120 niech pójdzie info o nowym kontrakcie :) wtedy zobaczymy :)
  • Re: Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~Zenek [31.182.253.*]
    nic nie produkowal, ale byly bajki o ich lekach i perspektywa miliradowych zyskow.. Teraz niby maja produkowac dla innych, tylko bajek juz nikt nie kupuje, bo co to za bajki ze sobie wyslali kilka ofert na jakas kwote i odzew zerwoy albo, ze w jakims pcimiu powiesili baner ze maja mozliwosc cos produkowac... pod co to ma rosnac? maja kontrakt na 5mln, co nawet kosztow nie pokrywa.. o czym ty wogole piszesz?? tez tu zarobilem sporo bo kupowalem w pandemii przed konktraktem z novavaxem, ale bardziej na zasadzie, ze w tedy wszystko roslo co mialo cos z medycyna wspolnego, ale teraz ladowanie tu chocby zlotowki jest absurdem..
    chyba napisałem?: żaden kołtun.
  • Re: Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~Rafał [37.225.24.*]
    Ludzie jak wcześnie pisałem żadne 5 czy 2 zł. Tej spółki już nie nie, pozdrawiam .
  • Re: Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~Rafał [37.225.24.*]
    Chciałem powiedzieć ,że tej spółki już nie ma .
    VPN to idealne narzędzie kołtuna piszącego sam z sobą.
  • Re: Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~kpina [89.64.10.*]
    Dolar możesz wyrażać swoją opinię masz prawo , możesz kupować masz prawo róbta co chceta. To że ktoś kupuje to nie argument . Petrolinwest kupowali do końca .Podobnie Elektrobudowę . Do dzisiaj jeden z moich kolegów ma tego bankruta wycofanego z giełdy . Brał parę dni przed końcem spekulacyjnie .A Mabion miał świetny projekt CD20 bodaj i go uwalił . Kontrakt z Novavax mega sprawa też się skończył ale kurs leciał. Teraz to naprawdę coś dużego musi się wydarzyć by to ruszyć. Na dzisiaj 6 złotych praktycznie pewne. Miałem sprzedałem po 19 ,wlazłem w Celone po 16 i odrobiłem straty. I wolę tam pozostać do wyjaśnienia CPL36 i cpl116 Takich projektów na teraz Mabion niestety nie ma.
    Tak dla jasności, Mabion w moim portfelu to ok. 6%. Każdy robi i kupuje co chce.
  • Re: Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~Bvg [212.180.194.*]
    O czym Panowie dyskutujecie?

Ma ktoś jakiekolwiek informacje o firmie lub sprzedaży czy będziemy się obrażać?
  • Re: Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~Ferdek [37.47.213.*]
    Najlepiej poczekac na info i brac na widlach?
  • Re: Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~Bvg [212.180.194.*]
    Niestety ale z tym się zgadzam. Firmie brakuje kompetencji. Myślę że mają je w zakresie „‚manipulacji giełdowych” ale na biotechnologii zarząd się poprostu nie zna.

Cieszyłbym się gdyby spółka zaczęła wreszcie rosnąć ale martwią mnie informacje że wyjazd na konferencję do usa to sukces. To przykład jak kompletnie nie rozumiemy jak się biznes b2b robi w farmie.

Może gdyby zwolnili ludzi i zatrudnili kogoś z Polpharmy Biologics to miałoby sens.
  • Re: Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~kudłaty [89.187.231.*]
    Dnia 2024-12-20 o godz. 10:19 ~Zenek napisał(a):
    > piszecie tak od 120zl! jesli ktos kupil w przedziale 18zl o ktorym piszesz do 120zl to uwazasz, ze go interesuje, ze ktos jak to piszesz zbiera te akcje?? jak bedzie kurs po 1gr tez te kacje ktos bedzie kupoiwl tylko co z tego skoro Ty juz nie bedziesz mial kapitalu jkai tu zainwestowales... idz naganiaj gdzie indziej..

Zenon, nie tłumacz mu tego bo to jego Stan Umysłu, żyje z tym i ze sobą na co dzień, dolarek taki :-))
  • Re: Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~kudłaty [89.187.231.*]
    Dnia 2024-12-20 o godz. 10:15 ~Dolar napisał(a):
    > Jak się ustawi kolejka chętnych do oddania 2-3K od razu akcje są zabierane. Nie było chętnych na oddawanie po 20-17 PLN to teraz w panice ludzie uciekają po 8PLN i ktoś to wszystko ładnie odbiera a kołtuny spadkowe bez grosza puszą się i udają proroków w trendzie spadkowym :) komedia.

Dolar i jego stan umysłu:-)
    Tak samo nawijałeś w okolicach 20 zł, czyli jakieś 60% w dół, gratulacje miszczu :-))
  • Jest bardzo źle! tylko ??? Autor: ~Mab [89.65.119.*]
    Końca tych spadków nie widać.
[x]
MABION -0,63% 7,83 2025-11-14 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.