Ok, rozumiem. Ostatnio pisali coś na temat turbin tzn. elementów chyba i ma wykonywać firma że Szczecina. Według mnie grenevia najgorsze ma już za sobą a teraz będzie tylko lepiej i myślę że TFI, OFE nie oddadzą im za bezcen. Pozdrawiam
Nie będzie nigdy dobrych informacji podczas trwania wezwania głównego akcjonariusza . Jeśli jest jakiś przetarg jest i wezwanie to już wiadomo że będzie informacja że nie wygrali . Co jak co ale nie rób z większościowych jakiś idio...
Piki to sobie znajdź w kartach. Obecnie na akcjach to trwa spekulacja nic więcej . Do rozliczenia wezwania będzie tylko gra pod tytułem podniosą nie podniosą podniosą nie podniosą . Nic innego do kwietnia nie będzie ważne .
Uważam, że nie ma znaczenia to wezwanie (nawet przy podwyżce ceny, bo nie byłaby ona większą niż 20% od obecnej propozycji), bo mało kto przystąpi do skupu za cenę poniżej 4zl. Z końcem tego roku i początkiem następnego, będzie dużo pozytywnych info, a jak się zachowa kurs, to się okaże.
Fabryka konkurencji
https://www.money.pl/gospodarka/farmy-wiatrowe-na-baltyku-czy-polska-stanie-sie-jednym-z-liderow-w-produkcji-czystej-energii-7099986689489568a.html
Teraz na naszą niekorzyść może grać słabnący rynek węgla. Cena ARA 112 USD. Dużo cieplejsza zima może się wiązać z niskim zejściem zapasów węgla co może skutkować mniejszym wydobyciem w przyszłych okresach co implikuje ryzyko zawieszeń dzierżaw i przetargów.