11 Bit wszystko już wiemy pod co chcecie grać ? Wszystko zostało powiedziane żadna premiera nic nie zmieni . A CIG zaczyna się podnieść nie wiemy nic o przyszłym fallen 3 euforia będzie się nakręcała.
Dnia 2024-12-19 o godz. 20:53 ~MG napisał(a): > 11 Bit wszystko już wiemy pod co chcecie grać ? Wszystko zostało powiedziane żadna premiera nic nie zmieni . A CIG zaczyna się podnieść nie wiemy nic o przyszłym fallen 3 euforia będzie się nakręcała.
Szczegolna euforie przezyja akcjonariusze po informacji o wielomilionowych odpisach. Nastepna euforia o informacji o emisji ratunkowej
szczerze ja bym nic nie brał choć miałem ochotę na 11bita przed ostatnim zjazdem na szczęście rozum pohamował moje zapędy a na CIGU utopiłem bardzo dożo kasy. Wg mnie teraz jest bardzo zła koniunktura na gaming... czyt. bardzo duże ryzyko poniesienia strat, ściemniają o nowych produkcja które to wycofują.... piszą że tworzą grę AAA po czym jest maksymalna wtopa....
jak tu wzrośnie do 5 zł to masz 300% zysku jak na 11 bit wzrośnie do 600 zł (w co nie wierzę) też masz 300% zysku , ale tutaj akcja kosztuje 1,20 a tam 150 zł to taki mały szczegół.
Dnia 2024-12-20 o godz. 11:37 ~IVG napisał(a): > "tutaj akcja kosztuje 1,20 a tam 150 zł to taki mały szczegół". Ten koleś jest najlepszy. Cóż ktoś musi tracić, by zarabiać miał ktoś :-)
To dzieciarnia. Nie stać ich na jedna akcje za 150zl ale za to stac ich na 'az' 20 akcji cig po 1.25zl...
który tu da gwarancje "banku szwajcarskiego" że nie będzie 5 zł (+300%) w ciągi 2-3 lat , niech nawet będzie +100% to wpada zysk to tylko 3 zł od obecnego poziomu.
Dnia 2024-12-20 o godz. 17:19 ~Janusz_Inwestor napisał(a): > Kupuję się wtedy kiedy wszyscy boją się kupować, problem polega na znalezieniu odpowiedniego momentu, momentu w którym już bardziej nie da się bać.