• Kiedy wejście na główny rynek Autor: ~Hehe [90.156.104.*]
    Coś wiadomo w temacie? Spółka podała około połowy października informację że planuje wejście na rynek główny GPW. Od tamtej pory kompletna cisza, brak jakichkolwiek komunikatów.
  • Re: Kiedy wejście na główny rynek Autor: ~Inwestor [45.11.60.*]
    Moim zdaniem w grudniu nic się już nie wydarzy, zresztą po co, cały szeroki rynek GPW leci na tak zwany ryj, żadne nawet najlepsze komunikaty nie powodują trwałego wybicia. Kto ma, dokupuje co się da, każda bessa się kiedyś kończy, kapitał wróci i na GPW bo tutaj będą interesujące wzrosty. Zresztą tak twierdzą analitycy, rok 2025 rokiem GPW i ogólnie rynków wschodzących.
  • Re: Kiedy wejście na główny rynek Autor: ~Hehe [31.60.92.*]
    Gdzie ta obiecana winda, katapulta trampolina i nie wiem co jeszcze obiecywałeś po targach ??

Narazie jest winda ale na poziom 2.0.

Szybciej niż się sam spodziewałem. Myślicie że do piątku zawitamy na 2.0 ?
  • Re: Kiedy wejście na główny rynek Autor: ~MarcinM [37.248.171.*]
    Jasne...to szajs
  • Re: Kiedy wejście na główny rynek Autor: ~Inwestor [45.11.60.*]
    A Marcin myślisz, że ekipa hehe i beret a kupuje, żeby mieć kilkadziesiąt tysięcy akcji których się nie da sprzedać... Pomyśl kolego - kupuj kiedy wszyscy sprzedają, sprzedawaj kiedy wszyscy kupują. Już teraz mają mniej akcji, kumaci im na tych poziomach podbierają...
  • Re: Kiedy wejście na główny rynek Autor: ~Hehe [31.60.116.*]
    No i co? Nie mówiłem że wejście na główny rynek to pieśń przyszłości, co najmniej rok czasu? Masz wiosnę 2025 a firma sama ogłosiła że najwcześniej to będzie wiosna 2026.
[x]
YOSHI 3,00% 2,40 2025-09-09 15:34:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.