Spójrz na wykres 21.12.2023 do ilu zeszło .Teraz ta sama taktyka wypłoszą tych co mieli papier po 49-46zł tym bardziej wszystko na małym wolumenie się odbywa trzeba przeczekać i już .Ja narazie 30.000 zł na minusie to jak to sprzedać ? Będę czekał nawet te dwa lata ,taki los.
Potrzyma się to lata, jestem dobrej myśli iż wzrośnie, od wiosny obserwuje Enterka ale tak tanio jak teraz to nie było jeszcze, jeśli jest jak wskazujesz, że rok temu wycięli a potem UP to lecimy na tym wzorze
Ja robiłem kilka kółek w tym roku na Enterku i wyszło finalnie na mały plus, teraz mam średnia 52 więc nie jest źle. Kołek już robić nie bede, trzymam do lata, jedynie coś wyczytałem, że dywidenda 2.5 zł jest planowana a to mało w stosunku do tego co wypłacili w 2024
„Oczekujemy, że przewoźnik będzie kontynuować politykę redystrybucji zysków na rzecz inwestorów w kolejnych latach. Prognozujemy, że w 2025 r. DPS wyniesie około 2,5 zł, co implikuje stopę na poziomie 4,5%” podsumowali analitycy DM BDM."
Z taką średnią można spać spokojnie ja mam 58 zł a zaczynałem od 67 zł ale uśredniałem w piątek też coś dokupię bo pewnie zjazd animator tej spółki zrobi.Ale mam kolegów co mają średnią 72 zł są twardzi i będą czekać pewnie kiedyś to ruszy,jakby nie było to jedyne Polskie prywatne linie lotnicze.