• Czemu tak spada? Autor: ~Sieciun [176.221.124.*]
    Perspektywy przed Nami
  • Re: Czemu tak spada? Autor: ~Podad [83.31.213.*]
    Pisałem już że kto miał zarobić to zarobił, nie słuchajcie tych naganiaczy… realizujcie jakiekolwiek zyski i uciekajcie. Akcje w miejscu od dłuższego czasu, „zarząd” sztucznie podbił cenę żeby sprzedać na górce i zadowoleni zarobieni. Spółka za mocno szemraną patrząc po wcześniejszych biznesach pana Surmacza…
  • Re: Czemu tak spada? Autor: inwestorka5444 [89.64.115.*]
    przeciez tu wzrosty prawdziwe się dopiero zaczną
  • Re: Czemu tak spada? Autor: ~Marsk [188.146.14.*]
    Słuchać lepiej takiego naganiacza jak ty?
  • Re: Czemu tak spada? Autor: ~Podad [83.31.213.*]
    Ja nie naganiam tylko odradzam. Poczytajcie jakie są tam praktyki, w jakich spółkach był i co z nimi się stało… zacznij myśleć po prostu. Papieru mam aż za dużo i spokojnie jeszcze będę miał najwyżej stracę
  • Re: Czemu tak spada? Autor: ~Iknow [89.64.57.*]
    Chyba mylisz Surmacza z kimś innym, on nie był inwestorem / menedżerem w innych spółkach przed 3R.
    Przyszedł do 3R na dyr. kreatywnego i był na tyle sensowny, że powierzono mu prowadzenie całości biznesu.
  • Re: Czemu tak spada? Autor: ~Podad [83.6.218.*]
    Dalej nie będę w to brnął. Życzę wam odzyskania kasy i tyle w temacie. Może kiedyś ludzie z tego forum zaczną szukać odpowiedzi na pytania dlaczego to upadło, jesteście laikami, serio z budżetem do 10tys o ile i taki macie. Trzymajcie sobie bo na pewno wzrośnie
  • Re: Czemu tak spada? Autor: ~Anonym [37.31.44.*]
    On jest przecież kompozytorem, a jego twórczość można znaleźć na YouTube. Nie sądzę, aby był typem biznesmena – ma rzeczywiste zdolności twórcze
  • Re: Czemu tak spada? Autor: ~MEGA [83.168.65.*]
    Spada bo sprzedają i według mnie będą sprzedawać... ta gra 19.12 to nie jest jakiś top który zmienia cokolwiek. Na 3R siedziałem dosyć długo, zbierane w okolicach 0,28-0,32, udało się wyjść w okolicach 40 gr. Z historii spółki zobacz, że raz na rok jest jakieś wydarzenie, duże obroty i to jest odpowiedni czas na wyjście. Zbieranie poniżej 0,28zł jest całkiem dobrym pomysłem ale trzeba się nastawiać na kiszenie i czekanie na momenty do wyjścia. Kiedy będzie następna taka okazja, nie wiadomo.
  • Re: Czemu tak spada? Autor: ~Julka [83.7.208.*]
    Ciekawe .... @MEGA

MEGA [83.168.65.*] 2024-12-06 11:40
    Spokojnie, jak będzie po 2zł to nadal będę kupowali.

Przy kursie 0,4zl kapitalizacja = 79 494 265 × 0,4 zł = 31 797 706 zł (około 31,8 mln zł)

Dla mnie na spokojnie do wyciągnięcia na cap na 150 mln co daje 1,89 zł za akcję, ale jak lokomotywa się rozpędzi to może i być nawet więcej.
  • Re: Czemu tak spada? Autor: ~AI [109.196.52.*]
    Bo widzisz, Ty grasz w inną grę niż oni. Zobacz jakie argumenty mają na ewentualny spadek lub wzrost. Sam argument kapitalizacji to jedno. Inna sprawa, że 5 gier na pewno zwiększy przychody i teraz pytanie jest o ile. Rok 2023 to masz 5 mln zł przychodu. W tym roku będzie między 3-4 mln. Teraz pytanie o ile wzrosną przychody w 2025 i co najbardziej decydujące w 2026. Więc musisz kisić tu pieniądze na kilka lat (ale to normalne i moim zdaniem warto).
    No tutaj właśnie wygląda to tak, że kisisz kasę i paradoksalnie zaliczasz zjazd... powolny zjazd... uśredniasz i nadal zjazd. Czekasz na info... przychodzi i jest moment do wyjścia bo nagle robią się obroty. Sprawdz wolumen jaki było w ostatnich miesiącach. Nawet jak byś miał 5 tyś. zł to by było ciężko wyjść bo obroty dzienne było by 1,5 tyś. złotych do max kliku tysięcy złotych. Z dużym kapitałem nie można było tego w stanie sprzedać nie uwalając kursu do 25 groszy (jak nie mniej).
  • Re: Czemu tak spada? Autor: ~AI [109.196.52.*]
    To co jest tu i teraz mnie nie interesuje. Ja staram się wywnioskować z informacji, które mam, prawdopodobieństwo wzrostu wartości spółki. Wartość ta jest zależna od wzrostu przychodu. Więc mnie interesuje, czy spółka za rok czy dwa jest w stanie zwiększyć przychody. Spekulanci natomiast liczą na takie ruchy jak ostatnio. Szybkie 20% i sprzedać. Takie ruchy będą się zdążać i tyle. Szczególnie na takiej małej spółce. Więc to, że spada dziś to nie ma znaczenia. A jak spółka zwiększy przychody, to i wzrośnie obrót i płynność. Trzeba czekać, trzymać i obserwować czy w wynikach nie dzieje się inaczej, niż się zakłada.
    Tak napisałem, że jak będzie po 2 zł to nadal BĘDĄ KUPOWALI. Na chwilę obecną po przekroczeniu 40 groszy już mnie nie ma, za duży HYPE był tutaj, za duży hype na forum, tak nie buduje się wartości spółki.

• Re: Czemu tak spada? Autor: ~marsk [188.146.18.*]
    Mega, jako człowiek o dobrym sercu, wie kiedy jaki bedzie kurs i dlatego ze swojej życzliwości dzieli się tym z innymi.
[x]
3RGAMES -0,23% 0,87 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.