Jakie pyskówki? Po prostu wymiana poglądów. To, że co niektórzy nie potrafią znaleźć na wykresie miejsca od którego następuje odbicie to nie mój problem. A zresztą cały czas nie będzie spadać. Może na nowej serii ;-) Po prostu tradowanie to nie tylko prostackie granie S. Po coś są Lki i eSki :-) No i ładnie zaczyna być i mnie się podobać :-)
Mataczenie... Rynek prawidłowo się zachowuje a ty jakieś podejrzenia mataczenia. Mówiłem o poziomie pakietówek i 2300 oraz że zazwyczaj bujają się wokół tego poziomu nim LOP nie spadnie. Do tej pory znów podobny schemat jak zazwyczaj w 2 ostatnich tygodniach przez wiedźmami.
No tylko, że te banki to ostatnio było PKO BP głównie, musieliby resztą pociągnąć, a jak widać popytu nie ma i nie było, a samo PKO już mocno wygrzane i zbyt dużo miejsca na dalszy wzrost nie ma
Niby tak, ale spokojnie można Alior, Pekao SA dołożyć-PKO BP w kierunku 64 też można pokusić się o wzrost, a nawet wskazane to zrobić ;-) Ja liczę, że się uda. Nie dziś to jutro :-)
Pozornie przytulanie powinno być na 220-30 na kasowym jednak mi sie to nie podoba i jestem za powalczeniem i próbą zamknięcia nad 270--->280 byłoby miło. Jest to na przekór wszystkiemu tylko pomniejszy sygnał "łapania dołka" w dziennym i awersja do zejścia na pełne wsparcie bo wtedy już będzie (może być) musztarda po obiedzie. Takie moje zapatrywanie.
Wywalili mnie. Nie dość że walczysz na FW to jeszcze na forum bo co niektórzy nie rozumieją, że 2 strony grają. Wzrosty też są składową tej zabawy. Uważam nadal, że 2330 indeks to najniższy i najbliższy cel dla byka. L jutro ponowię.
Falowiec znow sie osmieszył ze swoimi wizjami. Zaprawde powiadam wam, gosc jest idealnym antywskaznikiem, granie przeciwnych kierunkow daje spore zarobki