Sprawdź historię ceny w jakiejkolwiek przeglądarce, np. https://steamdb.info/app/1501750/
Gra jest częściej przeceniona o połowę, niż sprzedawana w pełnej cenie. A to winduje break even point na nieosiągalny poziom. Pytanie więc brzmi, czy odpis będzie w miarę szybki, żeby budować narrację o "kolejnej największej grze w historii, która wyniesie spółkę do innej ligi", czy dopiero po rozpoczęci kampanii marketingowej nowego dzieła, żeby odpis skwitować stwierdzeniem, że to już przeszłość i się nie liczy. Stawiam na tę drugą opcję.
"dzieła" xD no mi się wydaje znając już spółkę że będzie to raczej opcja 1. Czyli nowy wybitny twór, który wywinduje spółkę na nowe, wyższe poziomy. Że nauczyli się na błędach i zoptymalizowali grę jak tylko mogli, że wsłuchali się w komentarze graczy, bo to przecież dla nich tworzą te gry. Zapewnia o stałym wsparciu w grze. O tych poziomach wszyscy zapomną, znów rynek nadmucha balon. Ja stąd wyjdę (mam nadzieję na lekkim +) i zapomnę o firmie. Cykl się powtórzy.
Dnia 2024-12-16 o godz. 13:10 ~Qb napisał(a): > "dzieła" xD no mi się wydaje znając już spółkę że będzie to raczej opcja 1. Czyli nowy wybitny twór, który wywinduje spółkę na nowe, wyższe poziomy. Że nauczyli się na błędach i zoptymalizowali grę jak tylko mogli, że wsłuchali się w komentarze graczy, bo to przecież dla nich tworzą te gry. Zapewnia o stałym wsparciu w grze. O tych poziomach wszyscy zapomną, znów rynek nadmucha balon. Ja stąd wyjdę (mam nadzieję na lekkim +) i zapomnę o firmie. Cykl się powtórzy.
To sa Twoje marzenia.... Nigdy nie wyciagneli wnioskow. Ta spolka toczy sie od szumnych zapowiedzi i planow do szumnego upadku gdy przychodzi wielkie sprawdzam...