• Top Autor: ~Psk [5.184.212.*]
    Topsellers 301
  • Re: Top Autor: ~jaś [91.236.137.*]
    Przy przecenie o -60%.

Sprawdź historię ceny w jakiejkolwiek przeglądarce, np. https://steamdb.info/app/1501750/

Gra jest częściej przeceniona o połowę, niż sprzedawana w pełnej cenie. A to winduje break even point na nieosiągalny poziom. Pytanie więc brzmi, czy odpis będzie w miarę szybki, żeby budować narrację o "kolejnej największej grze w historii, która wyniesie spółkę do innej ligi", czy dopiero po rozpoczęci kampanii marketingowej nowego dzieła, żeby odpis skwitować stwierdzeniem, że to już przeszłość i się nie liczy. Stawiam na tę drugą opcję.
  • Re: Top Autor: ~Qb [188.146.164.*]
    "dzieła" xD no mi się wydaje znając już spółkę że będzie to raczej opcja 1. Czyli nowy wybitny twór, który wywinduje spółkę na nowe, wyższe poziomy. Że nauczyli się na błędach i zoptymalizowali grę jak tylko mogli, że wsłuchali się w komentarze graczy, bo to przecież dla nich tworzą te gry. Zapewnia o stałym wsparciu w grze. O tych poziomach wszyscy zapomną, znów rynek nadmucha balon. Ja stąd wyjdę (mam nadzieję na lekkim +) i zapomnę o firmie. Cykl się powtórzy.
  • Re: Top Autor: ~Pimpuś [195.88.180.*]
    Dnia 2024-12-16 o godz. 13:10 ~Qb napisał(a):
    > "dzieła" xD no mi się wydaje znając już spółkę że będzie to raczej opcja 1. Czyli nowy wybitny twór, który wywinduje spółkę na nowe, wyższe poziomy. Że nauczyli się na błędach i zoptymalizowali grę jak tylko mogli, że wsłuchali się w komentarze graczy, bo to przecież dla nich tworzą te gry. Zapewnia o stałym wsparciu w grze. O tych poziomach wszyscy zapomną, znów rynek nadmucha balon. Ja stąd wyjdę (mam nadzieję na lekkim +) i zapomnę o firmie. Cykl się powtórzy.

To sa Twoje marzenia....
    Nigdy nie wyciagneli wnioskow. Ta spolka toczy sie od szumnych zapowiedzi i planow do szumnego upadku gdy przychodzi wielkie sprawdzam...
[x]
CIGAMES 0,35% 2,84 2025-11-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.