Naprawdę? 3 lata potrzebowali, żeby zobaczyć to, czego nie ma? :))))))) A wystarczyło wejść na forum bankier.pl i przeczytać jakikolwiek z moich wpisów :)))))))))))
Pisałem i powtarzam:
BLOKU NIE MA I NIE BĘDZIE! PXM NIE MA ZDOLNOŚCI BY TEN BLOK DOKOŃCZYĆ.
Jest takie cos jak sygnalista. Dlaczego piszesz nam, pisz im swoje spostrzezenia, bedzie jakis pożytek z twojego pisania - serio, tak mysle poniewaz raczej masz racje.
Dnia 2024-12-13 o godz. 16:34 ~Toperz napisał(a): > Jest takie cos jak sygnalista. Dlaczego piszesz nam, pisz im swoje spostrzezenia, bedzie jakis pożytek z twojego pisania - serio, tak mysle poniewaz raczej masz racje.
Od 3 lat piszę na forum o działaniach jakie podjąłem względem PXM i Krzysia F. Regularnie.
Trudno mi teraz napisać ile dokładnie tego było, do różnych służb i instytucji :)))) ale pewnie z kilkadziesiąt. I pewnie bliżej 100 niż 50.
A gdy informowałem o swoich działaniach to pisałeś, że to źle robię i namawiałeś innych na zakupy akcji po 5-6 zł
Dnia 2024-12-13 o godz. 16:49 ~Toperz napisał(a): > Myśle, że w końcu dotarło do nich i zaczeli działać.
Myślę, że trudno ruszyć cokolwiek prawnie przy tak gigantycznych inwestycjach.
Na przykład Arkadiusz A. ten co podpisywał kontrakt w Gdańsku został dość szybko "złapany" :))) a oczywiście również pisałem zgłoszenia w jego sprawie do kilku służb i prokuratora.
Jak widać zadziałało :)))
No więc Grupa Azoty doskonale wiedziała co tam PXM wyprawia i jak psuje. Również byłem i jestem w kontrakcie z odpowiednimi osobami :))
Przeczytaj raport NIK o tej inwestycji :))))) przecież Grupa Azoty wiedząc jak PXM "pracuje" zabezpieczała swój interes od początku. Wszystko było robione na tip-top. Dlatego Grupa Azoty jest na wygranej pozycji i PXM powinien zejść z budowy już w 2022 r.
Bo w 2022 r. było jasne wszystko. Dokładnie to co wtedy pisałem na forum... dzisiaj jest aktualne.
A skoro tak, to co PXM robił tam przez 3 lata? Poza zabawą... nie budowaniem... ZABAWĄ. PXM BAWIŁ SIĘ NA BLOKU 3 LATA ZA CIĘŻKIE MILIONY.
Po co?
Było zejść z budowy wtedy, zapłacić z 350 - 400 mln. i mieć spokój. A ktoś kompetentny by to dokończył już dawno temu.
Fox po ile się ustawiasz na akcję Polimeksu 1,50 ,? Tylko pisz sensownie a nie dyrdymałki bo mają ciebie za chorego konkret ile się ustawiasz na kupnie i bez pajacowania o nieudanych kontraktach itp its bo to nudne
Dnia 2024-12-13 o godz. 18:03 ~Fantay napisał(a): > to niech się teraz cieszą jak PMX postawił sprawę jasno > oddawawć kasę z gwarancji i uaktualnić wartość kontraktu jak na Olefinach
Ale Grupa Azoty już wam uaktualniła wartość kontraktu. W lipcu 2023 r. Nie czytałeś? To zaraz dam Ci link i sobie doczytaj ;))))))
Policz ile razy więcej od pierwotnej wartości kontraktu trzeba na Olefiny i tu jest odnośnik ile razy więcej powinien dostać PMX a nie jakieś marne grosze
Dnia 2024-12-13 o godz. 20:04 ~Gol napisał(a): > Foxa argumenty w ogóle i do nikogo nie przemawiają
No cóż. Do kogo moje argumenty przemówiły, to nie został z akcjami kupowanymi po 5-6 zł. gdy kurs ledwo obecnie 2 zeta trzyma. Wszystko było do przewidzenia.
Kto nie zrozumiał tekstu pisanego, stracił majątek życia. I dobrze ;) Mam nadzieję, że na portfelu mocna czerwień haha