• Do Agatowe Lato Autor: ~Barnaby [93.159.17.*]
    Podałem wam co do grosza kurs po jakim spółdzielnia wyjdzie z akcji ,podałem w jaki jaki sposób zostaliście wydmuchani (najstarszy numer świata).Dziwisz się ,że chcę ostrzec ludzi przed wejściem w to bagno? A może chcesz się dowiedzieć jak to przebiegnie dalej? FAZA I - Niedowierzanie - to już macie za sobą - kurs rośnie , chciwe leszcze nie wierzą w żadne czarne scenariusze FAZA II Niepokój - w tej jesteście - kurs nagle zatrzymuje się i spada - e,to tylko korekta po wzroście,mówicie , ale w małych główkach zaczyna kiełkować podejrzenie ,że coś nie jest w porządku. Faza III STRACH , FAZA IV PANIKA - to przerobicie za kilka dni.Stary wypróbowany schemat.I dobrze radzę - załóż kask.
  • Re: Do Agatowe Lato Autor: ~lipo [95.40.234.*]
    Zgadzam się z tym co napisałem tylko podaj kolejne fazy lub możliwości to było wiadome, że będzie zwała, aby pogonić chciwych. Tylko to jest takie gdybanie bo wiesz jak ktos kupil po 10gr. To wg. twojej teorii oddałby z 50% zyskiem ba moze nawet wcześniej. i tak zarobiłby 50% a tak czeka nadal i moim zdaniem nadal ma więcej, chodzi tutaj o potencjał a nie o gdybanie. Ryzyko istnieje ja trafiłem z kupnem, więc nie mam czego żałować gorzej z tymi co chwycili po 40 bo oni oddadzą w pańce aby odzyskać część. Oby jak najszybciej oczyściła się atmosfera i będzie dobrze.
    Pozdrawiam
  • Re: Do Agatowe Lato Autor: ~Barnaby [93.159.17.*]
    Tak naprawdę możliwości jest wiele - ja podałem tylko najczarniejszą i wysoce prawdopodobną.Kierunek pokażą najbliższe dni.Pozdrawiam i życzę powodzenia.
  • Re: Do Agatowe Lato Autor: ~Apas [89.174.27.*]
    I to mi się podoba! Konkretna i kulturalna wymiana poglądów na forum , a nie obrażanie i podjudzanie jak niektórzy to czynia.
  • Re: Do Agatowe Lato Autor: ~lipo [95.40.234.*]
    Też tak uważam, duże prawdopodobieństwo, że będzie jeszcze próba dna, oczekuję jeszcze złej informacji ze spólki wtedy wybuch pańki odkupienie akcji(oduczenie łatwego zarobku) i czysta sytuacja. Na tej spółce podobne sytuacje przewiduje jeszcze niejednokrotnie.
    Będzie się działo...
  • drugi scenariusz Autor: ~miron [93.105.209.*]
    FAZA 1: świeca, FAZA 2: niedowierzanie, FAZA 3: popłoch i paniczne wyprzedawanie akcji, wszystkie fora grzmią, że akcje to nic nie warte śmieci (w tej teraz jesteśmy), FAZA 4: stabilizacja kursu (patrząc na to, co się dzieje, sądzę, że to może być 30-33 grosze) FAZA 5: kiszonka, wykrusza się większość tych, co kupili licząc na 100% w dzień, FAZA 6: druga świeca o niższym lub wyższym zasięgu, w zależności od potencjału plotki, FAZA 7: itd..........

Taka zabawa potrwa dopóty, dopóki nie będzie oficjalnego infa z GPW, że akcje ulegają dematerializacji lub oficjalnego infa, że będzie układ, bo syndyk już sobie nakupił tyle akcji, żeby mu się opłacało dążyć do układu.

W pierwszym przypadku przybijamy akcje na ścianę, w drugim lecimy na 2 złote (albo wyżej) a potem spadamy na 0,9 - 1,2pln.

W sobotę przeczytałem sobie wpisy na forum z "podłogi" z okresu, gdy miało być wybicie na krośnie z 35 groszy na złotówkę, a tu nagle okazało się, że będzie upadłość. Klimat był podoby - sporo osób pisało, że kupili w "promocji" za 20 groszy, że to plotka, itd.

A potem spadło na 10 groszy. Najdziwniejsze jest to, że dla niektórych to była strata życia i pisali, że "kupiłem 100k średnio za 35-40, a spuściłem wszystko za 10".

Do Barnaby: Święte słowa, gdy piszesz, że zysk liczy się w momencie sprzedaży. To samo dotyczy straty. Nawet ci, co kupili we wt po 40 groszy mają szansę sprzedać w najgorszym wypadku po 42 grosze, jeśli trafią w następną świecę (i jeśli będzie następna świeca, a sądzę, że będzie).

Ekscytująca rozgrywka w każdym razie.

BTW: Wie ktoś, co słychać u SIM????? Oni jeszcze działają i chcą wykupić krosno, czy wszyscy się powiesili, gdy ogłoszono upadłość??
  • Re: Do Agatowe Lato Autor: ~agatowe lato [83.26.172.*]
    ~Barnaby stał się nie ten człowiek,nie dociął i brak wulgaryzmów.Tak powinno być.Dokładnie ci odpiszę jak przyjadę z pracy,bo teraz nie mogę.Opiszę ci dlaczego uwielbiam grać na tak zwanych bankrutach i dlaczego miałem Krosno jak i również dlaczego będę miał w następnym tygodniu także te same Krosno.Podpowiem tylko teraz,że można było kupić Krosno za 0,17 zł i że jest także STOP LIMIT.Widać mnie żle zrozumiałeś (zrozumiałaś),nigdy nie pisałem aby kupić i trzymać,bo w stagnacji to ryzykowne ale pisałem że na tym można grać.Pisałem także,że w Krosno wierzę,bo to jedyny bankrut w swej brańży a naokoło,daleko,daleko nie ma nic.Reszta potem.
[x]
KROSNOOLD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.