200k co to jest! Człowieku tu jednego dnia ni z du...y, pietruchy było milion złotych obrotu bez żadnego info. Akumulacja trwa! Popatrz trochę wstecz i zobacz ile było sesji gdy były obroty po około 500 tysięcy złotych.
Panowie nie meczcie sie , pogoncie to co macie PKC-tem i po ptokach . Wielu chetnie kupi nizej jak juz tak cisniecie na sprzedazy . Sam chetnie wezme z 50 kilo po 0.27 . Tam jest moje zlecenie kupna . A nastepne jeszcze nizej . Moze i tam wpadnie .
Dnia 2024-12-12 o godz. 15:13 ~bieda napisał(a): > Panowie nie meczcie sie , pogoncie to co macie PKC-tem i po ptokach . Wielu chetnie kupi nizej jak juz tak cisniecie na sprzedazy . Sam chetnie wezme z 50 kilo po 0.27 . Tam jest moje zlecenie kupna . A nastepne jeszcze nizej . Moze i tam wpadnie .
Dnia 2024-12-12 o godz. 15:29 ~KoleśGit napisał(a): > Jak nie możesz sprzedać po te 30 groszy to sprzedaj niżej i nie becz już a jak nie to trzymaj. Tutaj słabe ręce są nam nie potrzebne!
Sprzedaż taniej jak 30 gr. jakoś słabo mi się kalkuluje. Moje ręce (może i słabe) nie dadzą ci zarobić :-) "Tutaj słabe ręce są nam nie potrzebne!" nie mów za innych bo tu każdy sobie rzepkę skrobie i kombinuje jak drugiego wyrolować.