• Perspektywy Autor: ~Denzel [213.134.189.*]
    Czy widzicie jakiekolwiek perspektywy lub możliwość zmiany trendu. Kurs już szura po samej ziemi. Już chyba wszystkie trupy, który miały wypaść wypadły.
  • Re: Perspektywy Autor: ~Enigma [188.146.132.*]
    Największa wtopa roku
  • Re: Perspektywy Autor: ~Radek [46.112.78.*]
    Najblizsze pol roku bedzie kluczowe, jesli jutro zobaczymy jaki przelomowy raport +30% bedzie odbicie w innym przypadku moze byc srednio + wlasciciele sprzedaja po 16 i 19 zl wiec musieli jakos zachecic inwestorow zeby po tyle wzieli
  • Re: Perspektywy Autor: ~Pitagoras [37.31.154.*]
    A Ty Nostradamus?
  • Re: Perspektywy Autor: ~Qwertty [5.173.233.*]
    Nie trzeba byc Nostradamusem zeby po prostu podzielic sie opinia.

Ja sie w sumie zgodze z kolega powyzej. Spolka badz co badz zwieksza q/q i minuty, i zalatwione sprawy, kilka integracji popchniete do przodu - no tylko po kursie tego nie widac xD

Ciekawi mnie bardzo VeeMobile, i jak bedzie wygladala kampania marketingowa

Zawiedziony jednak jestem ta "nowa strategia komunikacji z rynkiem" o ktorej pisali (afair) w Q1 - z planow na komunikacje z inwestorami pojawil sie raptem wywiad na stockwatch, i chyba panel dyskusyjny gdzies na uczelni - reszta (komunikaty MPC) zostalo po staremu. To chyba niewiele jak na "nowa strategie". Plus mam wrazenie ze tematy maja ok rok obsuwy zazwyczaj - np premiera pudełek.
    Ale moze zajmuja sie wazniejszymi rzeczami, oby mialy one przelozenie na wyniki
  • Re: Perspektywy Autor: ~Radek [46.112.78.*]
    W raporcie za 3 kwartał było ze w listopadzie odnotowali rekord w danym dniu wiec mam nadzieje ze bedzie to mialo przelozenie na caly miesiac. Prawda jest taka ze VEE dalej funkcjonuje tak jak funkcjonowalo (czyli aktualnie srednio) to caly rynek NC czy tez spólki zblizone jak TEXT czy DATA rowniez mocno potraciły. Na forum jednak trwa totalne obrzydzanie spółki, które trochę rozumiem bo miało być inaczej. Jednak biorąc pod uwagę, ze spólka może zaczać zarabiać w najbliższym roku (wskaźniki rosna + dodatkowo VEE Mobile) to przyniesie tutaj bardzo ale to bardzo spore zwroty, jesli bedzie inaczej to niestety utracimy swoj kapital ale biorac pod uwage ze mozemy zyskac na moje oko 20x w przeciagu 2 lat to perspektywa kolsalnego zysku przycmiewa utrate. Polecam wrzucic te pare tysiecy ktore mozna stracic i sprawdzic kurs za rok. Pozdrawiam!
  • Re: Perspektywy Autor: ~Miz100 [83.22.125.*]
    Pełna zgoda !!!
  • Re: Perspektywy Autor: com_trader [170.80.111.*]
    Dnia 2024-12-12 o godz. 12:58 ~Radek napisał(a):
    > W raporcie za 3 kwartał było ze w listopadzie odnotowali rekord w danym dniu wiec mam nadzieje ze bedzie to mialo przelozenie na caly miesiac. Prawda jest taka ze VEE dalej funkcjonuje tak jak funkcjonowalo (czyli aktualnie srednio) to caly rynek NC czy tez spólki zblizone jak TEXT czy DATA rowniez mocno potraciły. Na forum jednak trwa totalne obrzydzanie spółki, które trochę rozumiem bo miało być inaczej. Jednak biorąc pod uwagę, ze spólka może zaczać zarabiać w najbliższym roku (wskaźniki rosna + dodatkowo VEE Mobile) to przyniesie tutaj bardzo ale to bardzo spore zwroty, jesli bedzie inaczej to niestety utracimy swoj kapital ale biorac pod uwage ze mozemy zyskac na moje oko 20x w przeciagu 2 lat to perspektywa kolsalnego zysku przycmiewa utrate. Polecam wrzucic te pare tysiecy ktore mozna stracic i sprawdzic kurs za rok. Pozdrawiam!

Świetny post - chylę czoła... i to zupełnie poważnie!
    Pozwolisz, że przetłumaczę Twój przekaz na język polski? :-)

Jest bardzo duże prawdopodobieństwo że spółka Vee S.A. wkrótce upadnie - więc wszystkie posiadane jej akcje będą warte okrągłe 0 zł.
    Ale jest też cień szansy, że coś się wydarzy i nie upadnie - wtedy cena w okolicach obecnej będzie uzasadniona, a jak wydarzy się cud to będzie nawet wyżej!

Dobrze tłumaczę? ;-)

com
  • Re: Perspektywy Autor: ~Miz100 [83.22.125.*]
    W końcu ktoś mądrze coś ..
  • Re: Perspektywy Autor: ~WoofWoof [89.64.24.*]
    Skoro pytasz i masz akcje, to jedziemy na 9.
    Jesli nie widzisz perspektyw, oddaj teraz. Być może ochronisz część kapitału.
    I nie jest to porada inwestycyjna. Bardziej ocena sytuacji. Decyzje sam podejmuj, a nie pytasz.
  • Re: Perspektywy Autor: ~Vee [46.113.2.*]
    Betasi
  • Re: Perspektywy Autor: ~Pitagoras [37.31.154.*]
    Czy to prawda co usłyszałem dzisiaj, że Pan prezes należy do Ostatniego Pokolenia i jutro będzie blokował Warszawę?
[x]
VEE -0,39% 12,70 2026-05-25 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.