Q2 wyniki dobre ale poniżej konsensusu i po spadku kursu zaczęła się jazda do góry. Jutro mogą próbować tego samego zbicie i jazda do góry. O 11 konferencja wynikowa. Bardzo dobra przyszłość przed spółka. To jest to co giełda kocha, rozwój. Nie dajcie sobie zabrać akcji a ci co nie mają może dostaniecie okazję na k ale czas będzie krótki.
Tak było, jak wszyscy pisali, że będzie rosło bo reko na 20k+ były to tylko spadało, jak teraz wszyscy wieszczą, że będzie spadać, to idąc tą logiką, jutro będzie rosło
Już rośnie. Konferencja o 11
00. Profil na X Analizy Giełdowa , który śledzi shorty potwierdza odkupywanie akcji przez pozycje krótkie. Link do konferencji
https://livingmedia.com.pl/live/lpp/rynek3Q2024
Dokładnie tak jak piszesz. Wyleszczyli cudownie zaraz po otwarciu ok 6% na minusie, po 20 minutach już tylko minus 2,5 :D Ciekawe czy po konferencji wyciągną na zielono ;)
„Na pierwszy rzut oka wyniki słabe. Wgłębiłem się w raporty i w szczegółach wygląda to lepiej. Kluczowy Sinsay rośnie kosmicznie. W dół ciągną segmenty 'pozostałe' i 'agenci zagraniczni'.Jak rozumiem to efekt wygaszania działalności na wschodzie. Spółka wygląda na przyszły rok ok!”
To co wyboldowałem. Myślę, że to jest klucz do oceny raportu.
Ważne informacje z konferencji już są poruszone w innym wątku. Ale 4 Sinseye dziennie to jest wydarzenie na skalę światową. Ja juz się nie cieszę tylko jako akcjonariusz ale tez jako Polak. Brawo LPP