• Prawda Autor: ~Karol [37.47.81.*]
    Q2 wyniki dobre ale poniżej konsensusu i po spadku kursu zaczęła się jazda do góry. Jutro mogą próbować tego samego zbicie i jazda do góry. O 11 konferencja wynikowa. Bardzo dobra przyszłość przed spółka. To jest to co giełda kocha, rozwój. Nie dajcie sobie zabrać akcji a ci co nie mają może dostaniecie okazję na k ale czas będzie krótki.
  • Re: Prawda Autor: ~Jasiu [77.222.225.*]
    Dokładnie

Kurs od 13.000 zl ciągle so góry
    Kurs trzymają poniżej 17 od 2 tygodni na siłę

Nagle wysyp internetowych znawców że bankrut i ze zwala

Jak cisza na forum i nikt nic nie pisał to teraz wielcy znawcy
  • Re: Prawda Autor: ~Mes [93.105.196.*]
    Tak było, jak wszyscy pisali, że będzie rosło bo reko na 20k+ były to tylko spadało, jak teraz wszyscy wieszczą, że będzie spadać, to idąc tą logiką, jutro będzie rosło
  • Re: Prawda Autor: ~Karol [37.47.81.*]
    Już rośnie. Konferencja o 11
    00. Profil na X Analizy Giełdowa , który śledzi shorty potwierdza odkupywanie akcji przez pozycje krótkie. Link do konferencji
    https://livingmedia.com.pl/live/lpp/rynek3Q2024
  • Re: Prawda Autor: ~Zbyszko_z_Rynska [213.17.227.*]
    Dokładnie tak jak piszesz.
    Wyleszczyli cudownie zaraz po otwarciu ok 6% na minusie, po 20 minutach już tylko minus 2,5 :D
    Ciekawe czy po konferencji wyciągną na zielono ;)
  • Re: Prawda Autor: ~Ppp [94.172.221.*]
    trafne spostrzeżenie na X

„Na pierwszy rzut oka wyniki słabe. Wgłębiłem się w raporty i w szczegółach wygląda to lepiej. Kluczowy Sinsay rośnie kosmicznie. W dół ciągną segmenty 'pozostałe' i 'agenci zagraniczni'.Jak rozumiem to efekt wygaszania działalności na wschodzie. Spółka wygląda na przyszły rok ok!”

To co wyboldowałem. Myślę, że to jest klucz do oceny raportu.
  • Re: Prawda Autor: ~Karol [37.47.81.*]
    Ważne informacje z konferencji już są poruszone w innym wątku. Ale 4 Sinseye dziennie to jest wydarzenie na skalę światową. Ja juz się nie cieszę tylko jako akcjonariusz ale tez jako Polak. Brawo LPP
[x]
LPP -1,33% 17 870,00 2025-09-19 17:00:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.