Na szczęście nie mam akcji Softblue z ratingiem AAA hahahaha to dopiero byłaby porażka z zyskiem tylko dzięki wpływie dotacji i tak od kilku kwartałów :))))
Kwicz i uśredniaj bo przy twojej średniej 2 zł kupno po 27 groszy dużo zmieni :)))
Powoli rusza lokomotywa Pepco po optymistycznym raporcie. Tylko patrzeć jak po Nowym Roku ruszy inna lokomotywa Hipower (przyszłościowa branża wodorowa). Pomacham z odjeżdżającego pociągu peroniarzem akcjoinm, Pozdro, steve2, którzy będą patrzeć i skubać się po brodach.
Obserwator nie mów, że na pepco też wisisz od 40 zł a na Hipower od 4 zł ? Jest coś na czym nie tracisz? Umówmy sie i może podam ci numer konta to od razu mi kasę przelejesz zamiast nią obracać, zaoszczędzisz na prowizji )))
Akcje Pepco kupiłem po 16,7 zł a Hipower po 0,45 zł. Nie latam jak szalony po wątkach i nie fantazjuję jakie będą kursy. Czas pokaże czy miałem rację kupując te spółki.
Tu nawet spekuła nie zaryzykuje większej podbitki bo została by zasypana akcjami. Kierulowie zatopili już praktycznie wydmuszkę Invention a Softblue zepchnęli na mieliznę. Stało się tak mimo wysokich dotacji, które obie spółki otrzymały.