No to wiemy kto tutaj jeszcze sprzedaje, słabe głowy czy tam łby, chcą się ratować uśrednianiem, przykre. Natomiast kolejne newsy napawają optymizmem, ja najbardziej czekam na info o oficjalnym rozpoczęciu II etapu badań, może dzadzą zaraz po nowym roku lub może wcześniej? z nowym człowiekiem ze stali na czele może w końcu ruszą jak burza...
Przecież na tej spółce w ciągu ostatniego roku średni dzienny wolumen obrotu to niecałe 5000 akcji. Po przejściu na fixy średni dzienny wolumen to ok. 2000 akcji. Można się dziwić, że ciężko 2000 akcji dziennie sprzedać? Można.
A na ile lat tutaj inwestowałeś? Jak na 3 miesiące to niestety biotech/medtech nie jest najlepszym miejscem. Przykro mi. To nie jest zła spółka. Ale twój profil psychologiczny nie pasuje tutaj.
"Profil psychologiczny tu nie pasuje".- ładnie powiedziane:)) Swoja drogą Fundusz nie marudzi i od Walnego w czerwcu upłynnił ponad 150 000 akcji. Trzeba działać nie marudzić:))
No nie, chopiec się nie nadaje do inwestowania w spółki wysokiego ryzyka, przez miesiąc chciał 300 proc zrobić. Ludzie cierpliwości. Tatko mnie tego nauczył.
no najlepsza pożywka na spadki to teraz kupowanie , więc jak ktoś liczy na wzrosty to lepiej nie kupować ;). Chyba ,że dużo drobnymi to takich właśnie desperatów by się szybko spacyfikowało, ale lepiej się w to nie bawić bo tutaj od paru dobrych mc jest istny warzywniak, i właściwie czy kurs będzie po 12, po 10 czy po 7 to teraz nie ma znaczenia...
Ja tu jestem od początku od startu. Tu deklaracje były inne przez zarząd a tu co miesiąc jest przesuwanie terminów i badań. Niech sobie będą i najlepsza spółka.na GPW, czekam z utęsknieniem aż zobaczę jakieś wyniki tego ....