• Tak może byc Autor: ~Byłyleszcz [37.31.42.*]
    Zleci jeszcze na 14-15, podpiszą ta umowę (40% szans) i wtedy może max 30% urośnie na 18-19 i to wszystko,potem już równia pochyła na kurs jednocyfrowy i kolejne tanie emisje.Ci co brali powyżej 20 prawdopodobne nie odzyskają kapitału.Agresja i wyzwiska w moim kierunku nic tu nie pomogą.
  • Re: Tak może byc Autor: ~asad [37.225.39.*]
    Po ile sprzedałeś i z jaką strata powiedz, bo za ile chcesz odkupic to juz wiemy
  • Re: Tak może byc Autor: ~Mika [194.41.13.*]
    Nie każdy kto pisze prawdę sprzedał ze stratą. Kółek na tym śmieciu się już zrobiło wystarczająco, a wy dalej wisicie na haku i żyjecie marzeniami. Nie będzie tu żadnego dużego wzrostu. Ceny rzędu 50-60 to między bajki możecie włożyć.
  • Re: Tak może byc Autor: ~Krzychu [37.31.42.*]
    Tutaj nawet NIGDY NIE POKONA JUZ 20zł...a MARZYCIELE myślą o wysokich wzrostach
  • Re: Tak może byc Autor: ~Mika [194.41.13.*]
    Pure co chwila nowe emisje akcji. Rozwadniają koncertowo, a tutaj myślą kiedy kurs wystrzeli. Kabaret inwestorki trwa w najlepsze.
  • Re: Tak może byc Autor: ~Byłyleszcz [37.31.40.*]
    Giełda bez wiekszosci dawców kapitału nie founkcjonuje.Mniejszosc zarabia na tej większości,statystyki nie klamia
  • Re: Tak może byc Autor: ~Byłyleszcz [37.31.34.*]
    Wszystko aktualne z pierwszego wpisu.Jest umowa z firma krzak- bo Astra Zeneca to nie jest i kolejne kilka miesięcy nadziei leszcza a po drodze dystrybucja trefnego papieru.
  • Re: Tak może byc Autor: ~Byłyleszcz [188.146.26.*]
    No i jak tam lemingi co brali powyzej 20 samopoczucie? Nie szkoda mi was bo gdy pisałem o takim scenariuszu to cwaniakowal iście i bardzo brzydko się odnosiliscie do mojej osoby...no ale barany są po to aby je strzyc...jedynie Verso się po czasie zreflektował i zrozumiał swój błąd..
    .lepiej późno niż wcale, bo tu tylko niżej będzie.
  • Re: Tak może byc Autor: ~Byłyleszcz [37.31.42.*]
    To tylko twoje chore domysly.Nic nie zmienisz.Bedzie jak wyżej, pogódź się z tym.
  • Re: Tak może byc Autor: ~git_człowiek [176.241.247.*]
    Ni nie podpiszą zobaczysz...
  • Re: Tak może byc Autor: ~Byłyleszcz [188.146.22.*]
    I gdzie są wszyscy moi krytycy?
[x]
PURE -0,30% 6,58 2025-09-19 16:48:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.