• Demo gotowe Autor: ~Olszynek [83.10.76.*]
    Konsultujemy temat z wydawcą. Demo mamy gotowe, nałożyliśmy jeszcze dodatkowe zmiany po targach z PGA i nie możemy się doczekać kiedy trafi na Steam. Mamy nadzieję, że to kwestia najbliższych tygodni, na pewno podamy stosowne informacje na profilu gry na platformie Steam.
  • Re: Demo gotowe Autor: ~niemota [31.0.62.*]
    Bardzo cię lubię przyjacielu
  • Re: Demo gotowe Autor: ~Demo [89.228.44.*]
    Na 90% 20 stycznia chociaż to wiadome już od dawna
  • Re: Demo gotowe Autor: ~Inwestor1234 [31.182.200.*]
    Skąd info?
  • Re: Demo gotowe Autor: ~Olszynek [37.47.86.*]
    Profil juju na FB
    Odpowiedź na jeden z komentarzy.
  • Re: Demo gotowe Autor: ~DrobnyAkcjonariusz [46.134.119.*]
    A no jest oficjalnie potwierdzone. W 2026 nadchodzi sowita wypłata po latach posuchy.
  • Re: Demo gotowe Autor: ~src [5.184.217.*]
    no ja jednak mysle ze 2025 :) jak demo pokaze moc to kurs urosnie. nie tyle co po ewentualnie udanej premierze ale jednak
  • Re: Demo gotowe Autor: ~DrobnyAkcjonariusz [46.134.119.*]
    Co by się nie działo z kursem to ja i tak uparcie czekam na premierę bo ta premiera może całkowicie odmienić losy tej spółki. Wolę w tym pociągu grzecznie siedzieć i zajadając popcorn obserwować co się dzieje po drodze.
  • Re: Demo gotowe Autor: ~-dareczek- [31.0.54.*]
    Jak tam jep jeebyy czy już zapakowane w ccacało???
  • Re: Demo gotowe Autor: ~Aa [89.77.241.*]
    Aż dziwne, że nie było żadnego +10% po informacji z oficjalnego źródła
  • Re: Demo gotowe Autor: ~src [5.184.238.*]
    bo oficjalne gieldowe info nie poszlo. na steam tez poki co nic nie ma
  • Re: Demo gotowe Autor: ~Aa [89.77.241.*]
    Inna sprawa, że takie info poszło tylko jako komunikat na fb
  • Re: Demo gotowe Autor: ~Inxs [46.134.104.*]
    Wiadomo od raportu że demo na Steam to max I kwartał więc nie napisali nic nowego. Mnie dziwi, że inni nie połączyli kropek, że od dema do premiery pewnie krótka droga.
  • Re: Demo gotowe Autor: ~vacarius [31.61.187.*]
    Stary chłop ze mnie a właśnie obudziłem sie z mokrym prześcieradłem. Po prostu przyśniło mi sie że leje i nie zdonżyłem sie obudzić
  • Re: Demo gotowe Autor: vacarius [31.60.65.*]
    Akcjonariusze sprzedają bo boją się dema. Bo tu po każdym demie czy premierze spadalo.
  • Re: Demo gotowe Autor: ~Olszynek [37.47.114.*]
    To czemu trzymacie a nie sypiecie?
    Przecież demo jest,ogłoszą i poleci na pysk.
    Jest okazja,zanim poleci na grosze.
  • Re: Demo gotowe Autor: vacarius [31.60.65.*]
    Bo liczę na to ze tym razem będzie hit. Z resztą nie ma już co sprzedawać. Ja ty jestem jak Ukrainiec na wojnie. Już za długo tu byłem aby sprzedać ze stratą. Musze albo wygrać tą wojnę albo polegnąć całkowicie w walce. Bo w moim przypadku nawet gdy sprzedam to dalej będę na wojnie. Podobnie jak człowiek, który wraca do domu z wojny.
    Jestem trochę psychiatrą samoukiem z pasji. Dlatego snuje takie teorie. Na wojnie nie bylem. ale czyje swoją empatią czyli umiejętnością w czuwania się w czyjś ból. Ze utrata kasy na giełdzie i utrata kolegów z odzialu jednego za drugim. To podobne uczucie. I ta niemoc w wygraniu w wojny pomimo ogromnych starań jednostki. Na gieldzie też co byś zrobil to patykiem trędu nie zmienisz. Tak jak od pojedynczego wojaka choćby nie wiem jak dzielnego nie zależy los wojny.
  • Re: Demo gotowe Autor: ~vacarius [46.134.70.*]
    Dlatego wypijmy za błendy
  • Re: Demo gotowe Autor: ~-dareczek- [95.49.73.*]
    Jep jjeby chyba się na 1 pln zatszyma. Jak myslicie. Jestem zalogowany w Hiszpanii i nie słuchajcie moich klonuf.
  • Re: Demo gotowe Autor: ~-dareczek- [95.49.73.*]
    Znuf w ccacaao zapakowali nas czarnym bananem. Ale jusz to zaakceptowali niektórzy i nawet to lubiom.
[x]
JUJUBEE 1,53% 1,99 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.