• At pllz Autor: ~Twojpodpis [37.31.63.*]
    Od lipca 21' zmiana kierunku kursu, ktoś kto bliżej interesuje się spółka zaciągnął po raz pierwszy. Znając mniej więcej prawo i będąc świadomym horyzontu w który zostanie sprawa rozwiązana rozpoczął zbiórkę. Zmiany w arkuszu na przestrzeni miesięcy, tygodni oraz dni zdradzają co dzieje się na danym etapie. W tym czasie poszczególne komunikaty pozwalały zevrac większą ilość rozgrywającemu utrzymując kurs.
    Wydaje mi się że nadchodzi jakiś przełom w sprawie, obserwując zachowanie się kursu oraz pozycji w arkuszu.
    Fajna inwestycja długoterminowa gdzie już widać na horyzoncie jej koniec.
    Na ten moment na dziennym mamy kurs w dolnej części kanału wzrostowego choć kurs szarpany pod komunikaty może jeszcze zrobić nurka pozwalają mniejszym graczom na zebranie okruchów ze stołu.
    Pozdrawiam
  • Re: At pllz Autor: ~Apatia [188.146.44.*]
    Nie widze zwiazku ze zwyżka w lipcu 2021 a pozniejszymi podbitkami mniejszymi lub większymi. Tutaj nie ma inwestorow długoterminowych z wyboru. Jeśli sa to z koniecznosci stad pozornie pusty arkusz. Na tych poziomach byl jest i bedzie ubogi bo gra tylko garstka spekulantow. Jesli wskutek dowolnych wydarzen kurs wybije ponad 5zl to zapewniam Cie ze zobaczysz w arkuszu te miliony akcji ktorych brakuje.
  • Re: At pllz Autor: ~autor [83.26.244.*]
    wydaje mi się ze nie chodzi o przypadkowe osoby zainteresowane spółka które pod wpływem emocji powiesiły się niedoczytawszy w pełni sytuacji w jakiej jest spółka.
    nasz rynek jest usiany trupami a gra jest schematyczna targana grupami spekulantów z większy lub mniejszym kapitałem który pozwala na wielu arkuszach rozgrywać spółki pod jednostkowe komunikaty
  • Re: At pllz Autor: ~tak [109.243.130.*]
    Autor: ~bankier [83.26.244.*] 
    a Ty masz akcje czy chcesz kupić jak spadnie ?
  • Re: At pllz Autor: ~green [83.26.244.*]
    fajnie prowadzony kurs, wyjdą zaskakująco jak ostatni wyjda majac dosc, malo graczy to spory + zainteresowanie odp grup tez na + at zdradza czesc fundament jest domyslny
[x]
PLAZACNTR 4,77% 2,85 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.