podobno odwołany prezes dostał sie w jakiś sposób do magazynów i potłukł wszystkie szklanki, ale nie ma problemu - podobno jakis fakir z Krosna /notabene z rodziny dawnego prezesa/ zamierza je odkupic /pobite szkło/ i bedzie robił przedstawienie - bedzie sie kładł na szkle i beda po nim jeździc czołgiem :D:D:D - zysk z przedstawienia w wysokości 15% ma byc przekazane dla zwalnianaych z KROSNA - a ci którzy nadal beda tam pracowac maja dostawac darmowe bilety - aż do wyczerpania sie krewnych dawnego prezesa :D:D:D no chyba ze sie czołg popsuje lub nawali :D:D:D
nie wiem czy wiecie ale sa zlecenia i wanny trzaskaja kieliszki i szklanki pelna para, tak ze gorace do TIRów pakuja, a 6 mc temu pelne magazyny byly hehe
ja z kolei słyszałem od znajomego księdza, który jest spowiednikiem obecnego zastępcy prezesa, że kHS mają się zająć produkcją szklanych oczu. Co oznacza, że nie ma szans na 69 groszy, tylko spadamy na oczko (21:)
Panowie nie dokupicie już po dobrej cenie,tutaj już się zaczyna gruba liga oczywiście nie wliczając siebie:) ostatnia próba odebrania papierka od leszczy poprzez zatrzymanie kursu, a poźniej tylko zapiąć mocno pasy do jazdy oczywiście w górę.
mozesz dac linka, z groy dzieki, nic nie znalazlem, zadnego komunikatu o powodach zawieszenia spolki, inaczej zalosne podejscie do sprawy, a moze tak do grudnia, czemu nie