Potencjał jest znany od 6 lat wszyscy już znają historię 76500 zł za sztukę akcji perełki. Jednakże nic z tego nie wynika sam potencjał sam się nie przeleje.. ktoś musi pociągnąć spust.
Gdzie jest ten osobnik z FB ? Ma wiedzę wiec mam nadzieje ze dotrzyma słowa i zgłosi wymienione nieprawidłowości w prokuraturze w poniedziałek czyli jutro
Dnia 2024-12-07 o godz. 19:59 ~Tylee napisał(a): > Realista sam nie wie czego i ile za akcje chce nie potrafi się określić ile by go satysfakcjonowalo.
To ile kto chce za akcje i co kogo by satysfakcjonowało ma znaczenie tylko dla tych, którzy wierzą w Świętego Mikołaja. Jeśli takiej wiary brak - wymienianie życzeniowej ceny jest pozbawione sensu. Dla mnie Święty Mikołaj zawsze był tylko postacią bajkową.
> Kasy nie będzie dopóki akcjonariusze nie zgodzą się na realną, a nie wziętą z kosmosu cenę akcji. 160zł/szt to bardzo realna, przyziemna i trochę uczciwa cena.
Dnia 2024-12-10 o godz. 19:36 ~abc napisał(a): > ja na 160 zł. to się zgadzam
No dobrze , ale kto ci je zaproponował ? jeśli opierasz się na tym że Maecki tak powiedział, to jesteś w błędzie , on sam tu chce zarobić i dlatego na hasło 160 zł , ogarnął akcjonariat do kupy .
Od tych 160 zł to Małecki odejmie jeszcze swoje koszty i da tylko resztę, no i spełni obietnicę, bo powie, że 160 zł to była cena brutto i wszyscy będą happy, a szczególnie PAM. Piękne!!! Zostanie może 2 zł, o czym wielokrotnie przypominał Johnny. On jest dobrze poinformowany.